21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα Orcs επελαύνουν στο Total War: Warhammer (video)!

    Το Total War: Warhammer αποτελεί αν μη τι άλλο ένα τεράστιο στοίχημα για την Creative Assembly, η οποία ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε επιχειρήσει να παρουσιάσει ένα fantasy-based setting. Ωστόσο, βλέποντας τα πρώτα δείγματα του Total War: Warhammer, η γνωστή εταιρεία όχι μόνο τα έχει καταφέρει, αλλά παράλληλα το αποτέλεσμα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής είναι με μία λέξη… επικό και μπορεί να “πείσει” ακόμη και τους πιο δύσπιστους και απαιτητικούς.

    Total War Warhammer 1

    Ο συνδυασμός άλλωστε στρατηγικής turn-based παιχνιδιού και real-time strategy που τόσο έχει αγαπηθεί από τους gamers, δεν λείπει από το Total War: Warhammer, οπότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επιτυχία του. Παράλληλα, η game engine αναμένεται να είναι όλα τα λεφτά και κάτι μάς λέει ότι θα αφήσει πολλούς fans των παιχνιδιών στρατηγικής με ανοικτό το στόμα. Η ΑΑΑ ποιότητα και τα υψηλά production values του παιχνιδιού φαίνονται ξεκάθαρα και στο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού, το οποίο εστιάζει περισσότερο στον χάρτη του κόσμου του Warhammer και ειδικότερα στην campaign των Orcs που ηγείται ο μοχθηρός Grimgor Ironhide. Το Total War: Warhammer θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει το καλύτερο strategy για το 2016 και επειδή απέχουμε μερικούς μήνες από την κυκλοφορία του (τέλη Απριλίου), σας προτείνουμε να αράξετε και να απολαύσετε προς το παρόν το trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles