25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    The Promise: Ένα μαγευτικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη του ’20

    Πριν λίγες μέρες, δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ την ταινίας “The Promise”, πλησιάζοντας ένα βήμα περισσότερο το… ραντάρ των βραβείων Οσκαρ!

    promise

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Christian Bale και ο Oscar Isaac, ενώ η ιστορία λαμβάνει χώρα την εποχή αυτού που πολύ συχνά αποκαλούμε “Αρμένικο Ολοκαύτωμα”. Μπορεί ιστορικά να μην είμαστε σωστά ενημερωμένοι για αυτές τις μαζικές εθνικιστικές δολοφονίες, όμως ένα εκατομμύριο Αρμένιοι δολοφονήθηκαν κατά την διάρκεια της γενοκτονίας.

    Με φόντο την Κωνσταντινούπολη, τις τελευταίες μέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η ταινία “The Promise” ακολουθεί το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του Michael, ενός έξυπνου φοιτητή ιατρικής, την όμορφη και εκλεπτυσμένη Ana, και τον Chris, έναν Αμερικανό δημοσιογράφο με έδρα στο Παρίσι. Παρόλο που τα γυρίσματα δεν έγιναν στην Τουρκία, το τρέιλερ προσφέρει μια όμορφη πλευρά της Κωνσταντινούπολης, και μια πρώτη ματιά σε αυτό το δράμα εποχής, που θα κάνει την Ακαδημία να δακρύσει.

    Το τρέιλερ προβάλει επίσης το μεγαλοπρεπές ταλέντο των δύο κύριων πρωταγωνιστών. Ο Isaac πείθει αμέσως ως φοιτητής της ιατρικής, ενώ όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι ο Christian Bale είναι ένας shapeshifter, ο οποίος μπορεί να μπει στην θέση οποιουδήποτε ήρωα επιλέξει.Το δράμα που οδηγεί αυτή την ταινία μοιάζει αρκετά σοβαρό, εύκολο στην κατανόηση, και δεν προσφέρει συναισθηματική χειραγώγηση. Όπως με την ταινία “Hotel Rwanda”, ο σκηνοθέτης της, Terry George, γνωρίζει πολύ καλά πως να προβάλει την ταινία στο κοινό, γεμίζοντας την με ελπίδες για κάποια υποψηφιότητα.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Charlotte le Bon (The Walk) και η Angela Sarafyan (The Immigrant), ενώ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στο τέλος του 2016.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles