16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στους δρόμους της Αυστραλίας κυκλοφορεί ένα Batmobile για καλό σκοπό!

    Ο 29χρονος Zac Mihajlovic από την πόλη Camden του Sydney στην Αυστραλία, είναι ένας φανατικός οπαδός του Batman. Και πιο συγκεκριμένα, του αυτοκινήτου του Batman, του λεγόμενου Batmobile. Μετά από 4 χρόνια, ο Zac με τη βοήθεια του παππού του, John Green, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πιστό αντίγραφο του Batmobile το οποίο εμφανίζεται σε δύο ταινίες Batman του 1989.

    Batmobile

    Το Batmobile του Zac μπορεί να μη διαθέτει όπλα ή γάντζους, όμως διαθέτει την ίδια φλόγα από την εξάτμιση δημιουργώντας ένα ωραίο εφέ, καθώς επίσης και μέρη από το επίσημο Batmobile του 1989. Το καλύτερο; Ο Zac έχει νόμιμη άδεια για οδήγηση στους δρόμους της Αυστραλίας!

    Όπως είναι φυσικό, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι θαυμάζουν το αυτοκίνητο αυτό, με πολλούς να ταξιδεύουν στην Αυστραλία για να το θαυμάσουν από κοντά. Άλλοι πάλι ζητούν από τον Zac διάφορες χάρες, όπως για παράδειγμα να το οδηγήσουν ή απλά να κάτσουν και να φωτογραφηθούν μέσα σε αυτό, ενώ επίσης ο Zac έχει δηλώσει πως έχει δεχτεί χρηματική προσφορά με εξαψήφιο νούμερο για πώληση του Batmobile, την οποία και απέρριψε.

    Φαίνεται πως ο Zac δεν αναζητά χρήματα, αλλά του αρέσει να προσφέρει χαρά στους ανθρώπους και συγκεκριμένα σε παιδιά, καθώς σε συνεργασία με τον οργανισμό Make-a-Wish, ο Zac κάνει εκπλήξεις σε βαριά άρρωστα παιδιά ντυμένος Batman με το κατάλληλο αυτοκίνητο φυσικά. Και θα συνεχίσει να το κάνει, έχοντας μέχρι στιγμής βοηθήσει πάνω από 40 παιδιά να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο τους, να συναντήσουν τον Batman.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles