20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «The Residence»: Η ιπτάμενη σουίτα της Etihad Airways!

    Μιας και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, σκέφτηκα να σας βάλω στο πνεύμα των διακοπών, με κάτι υπερπολυτελές! Ο λόγος για τη νέα πτήση μεταξύ Βομβάης και Νέας Υόρκης από την Etihad Airlines, που κατέχει πλέον τον τίτλο του πιο ακριβού εισητηρίου στον κόσμο (για τις σουίτες της). Μιλάμε για την μοναδική «πριβέ» καμπίνα της συγκεκριμένης πτήσης, που ονομάζεται «The Residence» και το κόστος της αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ρούπιες ή αλλιώς 38.000 δολάρια!

    flight05

    Το “The Residence” είναι η μοναδική πριβέ καμπίνα αεροσκάφους με τρία δωμάτια σε εμπορική πτήση. Με έκταση 125 τ.μ. περιλαμβάνει κρεβατοκάμαρα, δωμάτιο με ντους και τύπου σαλόνι για μέχρι δύο καλεσμένους. Διατίθεται μόνο στο 496 θέσεων Airbus A380 της Etihad, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο αεροσκάφος σε ολόκληρο τον κόσμο.

    THE_LOBBY_lounge_social

    Η εταιρία διαθέτει πέντε τέτοια αεροσκάφη, το καθένα με μια διαφορετική εκδοχή του «The Residence» μέσα. Η Βομβάη έγινε ο πέμπτος προορισμός των A380, μετά τα Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σίδνεϊ και Άμπου Ντάμπι. Με τα εγκαίνια της νέας γραμμής Βομβάη- Άμπου Ντάμπι, η Etihad εγκαινίασε επίσης και το Airbus A380 στην Ινδία. Οι αερογραμμές θα κάνουν μία πτήση ημερησίως από τη Βομβάη στο Άμπου Ντάμπι και πίσω. 

    flight03

    Το σαλόνι διαθέτει τηλεόραση LCD 32 ιντσών, κυκλικό δερμάτινο καναπέ και δύο τραπεζαρίες. Οι καλεσμένοι μπορούν να έχουν τον προσωπικό τους μπάτλερ και επιτρέπεται να διαλέγουν οι ίδιοι το μενού του φαγητού, πριν καν ταξιδέψουν ενώ όλα τα γεύματα σερβίρονται σε πιάτα από πορσελάνη και με χρυσά μαχαιροπήρουνα 24 καρατίων.

    flight02

    Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει τηλεόραση 27 ιντσών, διπλό κρεβάτι με ιταλικής κατασκευής σεντόνια και ξεχωριστό μπάνιο με κανονικού ύψους ντουζιέρα κι όλες τις σχετικές ανέσεις.

    flight01

    Να σημειωθεί πως στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται και προσωπικός σωφέρ από και προς το αεροδρόμιο, αχθοφόρος, πριβέ check-in, μια πολυτελής αίθουσα αναμονής και προσωπικός “σύμβουλος” για οποιαδήποτε κράτηση αφορά το ταξίδι.

    flight06

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles