21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The Ring Vs The Grudge σε τρελό Γιαπωνέζικο mashup φιλμ

    ​Είναι δύο από τα μεγαλύτερα horror franchises των τελευταίων ετών και το φιλμ Sadako Vs. Kayako θα τα ενώσει σ’ ένα project που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των fans που είναι λογικό να περιμένουν όλα τα αγαπημένα “κλισέ” της σχολής που απογείωσε το είδος.

    yiPqp8u

    Οι δύο δαίμονες λοιπόν, ο Sadako (The Ring) και ο Kayako (The Grudge) είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές εδώ και ναι, σιγά μη νοιαστεί κανείς για το υπόλοιπο καστ. Ο πρώτος είναι θαμμένος σ’ ένα πηγάδι και επιστρέφει μετά από τριάντα χρόνια για να σκοτώσει κόσμο και κοσμάκι μέσα από στοιχειωμένες βιντεοκασέτες, ενώ ο δεύτερος που είχε θανατωθεί νεαρός κάνει εντυπωσιακό comeback για να πάρει την εκδίκησή του.
    Το φιλμ που σκηνοθετεί ο Kōji Shiraishi πήρε την έμπνευση να ενώσει τους δύο δαίμονες από ένα fan-made mashup των δύο φιλμ που είχε γίνει viral την περασμένη χρονιά και φυσικά αυτά τα πράγματα δεν περνάνε απαρατήρητα από τους παραγωγούς που άρπαξαν αμέσως την ιδέα. Όσο τώρα για το sequel του The Ring, αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά παρά τις καθυστερήσεις που είχαν σημειωθεί στον αρχικό προγραμματισμό.

    https://www.youtube.com/watch?v=0pOQR9hm-yk

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles