20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «The Role of International Standards in Artificial Intelligence»: στο επίκεντρο Ημερίδας που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης

    Ενημερωτική ημερίδα για το Ρόλο των Διεθνών Προτύπων στην Τεχνητή Νοημοσύνη, διοργανώνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, 2022, στις 09:00 πμ στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS). Η Ημερίδα που θα είναι ανοικτή για το κοινό, στοχεύει στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με τις εξελίξεις στα θέματα Τυποποίησης για την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ).

    Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Peter Deussen  – Τεχνικός Εμπειρογνόμωνας της Διεθνούς Επιτροπής Τυποποίησης ISO/IEC JTC 42 “Artificial Intelligence” και ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην εκπόνηση διεθνών προτύπων στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Επίσης, θα γίνει σύντομη παρουσίαση από τον κ. Κωνσταντίνο Τσούρτο επικεφαλή της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης CEN/CLC JTC 21 ‘’Artificial Intelligence’’ με θέμα την προτεινόμενη Ευρωπαϊκή νομοθεσία της Τεχνητής Νοημοσύνης ως επίσης και τις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Τυποποίησης.

    Να σημειωθεί ότι η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργoύ Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Εναρκτήριους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής κ.Κώστας Αγρότης και η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) κα Αθηνά Παναγιώτου.

    Για περισσότερες πληροφορίες και έγγραφες συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles