18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το επόμενο επιτραπέζιο παιχνίδι που θα γίνει ταινία

    Την ώρα που στην Hasbro γίνονται ακόμα ζυμώσεις για το ποιο θα είναι το επόμενο επιτραπέζιο παιχνίδι που θα πάρει το δρόμο του Hollywood, μία ευρωπαϊκή ιδέα, το Settles of Catan, ένα concept του Γερμανού Klaus Teuber, είναι εκείνο που φαίνεται πως θα απασχολήσει τα κινηματογραφικά πράγματα. Μιλάμε για το παιχνίδι που μέχρι το 2009 είχε πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια κομμάτια και μάλιστα η Washington Post το είχε χαρακτηρίσει “το επιτραπέζιο της εποχή μας”. 

    SettlersofCatan

    Σύμφωνα με το ComingSoon, η Gail Katz (Pawn SacrificeThe Perfect Storm) αγόρασε τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δικαιώματα μέσω της Gail Katz Productions και μένει να δούμε εάν το παιχνίδι θα καταλήξει κάτι εντυπωσιακό στο πανί ή θα απογοητεύσει όπως συνέβη με το Battleship (2012) που ήταν υποψήφιο για έξι Χρυσά Βατόμουρα και ο βασικός λόγος που η Hasbro έριξε λίγο τους τόνους μετά την box office κυριαρχία του Transformers.

    Η μεγάλη απορία δεν είναι άλλη από το πως το παιχνίδι που οι παίκτες του πρέπει να φτιάχνουν δρόμους, πόλεις και τελικά ολόκληρους πολιτισμούς από υλικά όπως πέτρα, τούβλο, και ξύλο, θα περάσει το concept του στη μεγάλη οθόνη. Όπως δείχνουν τα πράγματα όλα θα βασιστούν στο στοιχείο πως το νησί του Catan είναι ένας εντυπωσιακός κόσμος, ένας μυθολογικός πολιτισμός δίχως χρονολογική ημερομηνία. Κάπου εκεί λογικά θα αναλάβουν οι σεναριογράφοι και θα αφήσουν τη φαντασία τους να οργιάσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles