12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Smartphone Festival by Huawei: Στις 27/09 στις 18:30 στο Tag Cafe στην Πάτρα μη χάσετε το πρώτο event!

    Η Πάτρα γίνεται φέτος ο πρώτος σταθμός του “The Smartphone Festival by Huawei” που φέρνει πολλά events, happenings, εκπλήξεις, super deals και φυσικά 50 ημέρες εκπτώσεων σε όλες τις συσκευές της, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου!

    Ωστόσο, φέτος η ελληνική επαρχία έχει την… τιμητική της, καθώς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, η Huawei θα διοργανώσει μικρές… γιορτές της τεχνολογίας,κατά τόπους festivals με πολλά δώρα και εκπλήξεις! 

    640x480 huawei 21-9-18 sent

    Πρώτη στάση λοιπόν; Η Πάτρα! Το Myphone.gr, το DigitalLife.gr και η Huawei διοργανώνουν ένα μεγάλο workshop/festival στην καρδιά της πόλης, στο οποίο είστε όλοι καλεσμένοι! Ο καφές και το γλυκό είναι κερασμένα από εμάς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τα νέα Huawei P20, τώρα και σε χρώμα Twilight, και Mate 20 Lite, αλλά και όλες τις συσκευές της Huawei, να τις περιεργαστείτε και να μάθετε τα πάντα γι’αυτές από το εξειδικευμένο προσωπικό της Huawei. Επαγγελματίες φωτογράφοι θα σας διδάξουν όλα τα μυστικά για την τέλεια λήψη με smartphone, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια του event, θα λαμβάνουν χώρα κληρώσεις και διαγωνισμοί γνώσεων και ταχύτητας, με δώρα smartphones και wearables της Huawei!

    Στις 27 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, σας περιμένουμε στο Tag Cafe της Πάτρας, από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι όσο… αντέξετε! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις για τα αγαπημένα μας smartphones και να διασκεδάσουμε παρέα, μαζί με πλούσια δώρα και πολλά hands-on, ενώ θα κάνουμε και live unboxing στα νέα μοντέλα της Huawei!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles