23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    The Stomping Land.Ένα ακόμη φιλόδοξο game στα αζήτητα του Kickstarter!

    Τα crowdunding projects κρύβουν πάντοτε μέσα τους την έννοια του ρίσκου, καθώς δεν είναι και λίγα τα περιστατικά, όπου ένα gaming ή tech project μπορεί να παρουσιάζεται ως κάτι επαναστατικό (με τους backers να ακουμπούν τα ωραία τους χρήματα) και στό τέλος όλη η ιστορία να αποδεικνύεται μία μεγάλη… φούσκα. Μία τέτοια περίπτωση δείχνει να είναι δυστυχώς και το Stomping Land, ένα πολλά υποσχόμενο προϊστορικό survival multiplayer game που όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα το δούμε να ολοκληρώνεται…

    stomping-land-1

    To Stomping Land παρόλο που κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 114.000$ από 4.400 υποστηρικτές (ξεπερνώντας κατά πολύ τον στόχο των 20.000$) κάτι φαίνεται ότι δεν πηγαίνει καλά, καθώς ο χρόνος έχει περάσει και η τύχη του εν λόγω game αγνοείται. Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο lead artist του παιχνιδιού, πρόσφατα πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το project, καθώς εδώ και εβδομάδες δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση για την τύχη του Stomping Land από τον εμπνευστή του, Alex Fundora. Σα να μην έφτανε αυτό, ο in-game model designer, Vlad Konstantino, έγραψε στα forums του παιχνιδιού ότι έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που είχε την τελευταία επαφή με τον ιθύνων νου του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι του χρωστάει λεφτά και εάν συνεχίσει να είναι «εξαφανισμένος» τότε θα αναλάβει τα κατάλληλα μέτρα εναντίον του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας backer (ο οποίος υποστήριξε το Stomping Land με το πόσο των 90$), δεν είχε άλλη επιλογή από το να ενημερώσει τους υπευθύνους του Kickstarter για την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, οι οποίοι το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν σε αυτή τη φάση είναι να αρκεστούν σε πρώτη φάση σε μία συγνώμη απέναντι στους υποστηρικτές του εν λόγω project, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν εάν θα λάβουν κάποια μέτρα στο μέλλον.

    Stomping Land 2

    Αν και ευχόμαστε να διαψευστούμε, παρόλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη crowdfunded  project, το οποίο παρά τις όποιες αγαθές προθέσεις τελικά αποδείχθηκε μία ακόμη… φούσκα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles