13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έπος! Δείτε το απόλυτο Drop Test ενός Galaxy S7 από ένα drone που ίπταται στα 1.000 πόδια!

    Η ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S7 πραγματοποίησε μία εκπληκτική εκκίνηση, καθώς παρόλο που βρίσκεται λίγες μέρες στην αγορά πραγματικά έχει σαρώσει σε πωλήσεις. Ωστόσο, αν και τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες και προκαλεί το θαυμασμό όλων των fans της mobile τεχνολογίας, αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει και μία «βάναυση» πτώση από τα… 1000 πόδια!

    galaxy-s7-drop-test_800x600

    Πρόσφατα, η ομάδα του Unlock River είχε μία τρελή έμπνευση, καθώς αποφάσισαν να τεστάρουν το πόσο ανθεκτικό είναι το τελευταίο τεχνολογικό αριστούργημα της Samsung, ρίχνοντας το από ύψος 1000 ποδιών! Οι θεοπάλαβοι αυτοί τύποι, αυτό που έκαναν ήταν να προσαρτήσουν σε ένα drone ένα Galaxy S7 (το οποίο σημειώστε ότι ήταν του «κουτιού», αφού δεν είχαν καν αφαιρέσει τις ζελατίνες) και στη συνέχεια (αφού πρώτα ανέβασαν το drone στα 1.000 πόδια) να το ρίξουν (χωρίς οίκτο) στο έδαφος! Όπως μπορείτε να φανταστείτε το Galaxy S7 δεν κατάφερε να βγει ανέπαφο από αυτή την ιστορία, καθώς δεν πρόκειται και για κάποια rugged συσκευή (όπως για παράδειγμα είναι τα κινητά της CAT). Ακόμη και η επικάλυψη με Gorilla Glass δε στάθηκε ικανή να προστατέψει την οθόνη του δύσμοιρου S7, η οποία θρυμματίστηκε πλήρως. Παρόλα αυτά, το κινητό όσο και εάν σας φαίνεται απίστευτο… επέζησε, καθώς το αλουμινένιο frame κατάφερε να προστατεύσει τη συσκευή (σε κάποιο βαθμό), ενώ μάλιστα το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι κουτσά-στραβά… δούλεψε! Απολαύστε το video που ακολουθεί (αν και είναι βέβαιο ότι θα… πονέσει η ψυχή σας)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles