19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Umbrella Academy: Τα πάντα για την 3η σεζόν!

    Από τότε που το Netflix παρουσίασε για πρώτη φορά την τηλεοπτική εκδοχή του ήδη διάσημου comic book The Umbrella Academy, οι θαυμαστές των αδερφιών Hargreeves δεν μπορούν να χορτάσουν τις περιπέτειες στις οποίες εμπλέκεται η αγαπημένη τους δυσλειτουργική οικογένεια. Με μία εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη σεζόν (δείτε το trailer εδώ), που έληγε με τα αδέρφια να προσπαθούν να αποτρέψουν την καταστροφή του πλανήτη χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσουν την Vanya, και μια εξίσου συναρπαστική (και, αντικειμενικά, επιτυχημένη) δεύτερη σεζόν (trailer εδώ), ήταν απολύτως λογικό οτι η 3η σεζόν θα ακολουθούσε.

    Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, τα αδερφια Hargreeves προσπαθούν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, για να επιστρέψουν στο timeline από όπου ξεκίνησαν, αλλά όπως είναι αναμενόμενο, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο εύκολα όσο υπολογίζουμε. Ας δούμε λοιπόν τι πληροφορίες έχουμε συγκεντρώσει μέχρι τώρα για την τρίτη σεζόν του Umbrella Academy!

    Spoiler alert: όποιος ΔΕΝ έχει δει είτε τη σειρά συνολικά ή τη δεύτερη σεζόν (για οποιονδήποτε λόγο) και δεν θέλει spoilers καλό θα ήταν να σταματήσει να διαβάζει.

    Umbrella Academy S03 Release Date: κοινώς, πότε να περιμένουμε τη νέα σεζόν; Δυστυχώς, όχι άμεσα. Το Νοέμβριο του ’20, ανακοινώθηκε οτι τα γυρίσματα της 3ης σεζόν θα ξεκινούσαν το Φεβρουάριο του επόμενου χρόνου, στο Τορόντο του Καναδά, χωρίς ξεκάθαρη ημερομηνία λήξης των γυρισμάτων.

    Η παραγωγή απέφυγε να δώσει σαφές στίγμα καθώς η διαδικασία των γυρισμάτων, τόσο για τηλεόραση όσο και για κινηματογράφο, έχει γίνει ακόμα πιο περίπλοκη λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Πηγές υπολόγιζαν οτι το γύρισμα θα ολοκληρωνόταν περί το Σεπτέμβριο του 2021, με το μοντάζ, το post-production κομμάτι και όποια επιπλέον shots χρειάζονταν να γυριστούν, να ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος της χρονιάς, γεγονός που πλέον τοποθετεί το release date κάπου μέσα στο 1ο τριμηνό του 2022.

    Και φυσικά, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα, δεν μπορούμε να έχουμε ούτε καν trailer…#sadface… (βέβαια αν αποδειχθεί οτι η πρόβλεψή μας για release το πρώτο τρίμηνο του 2022 είναι σωστή, τότε μπορούμε να περιμένουμε την πρώτη γεύση κοντά στην φετινή εορταστική περίοδο)

    Υποθεση: τι να περιμένουμε;

    Μεταξύ μας, έχοντας ήδη αποτρέψει την καταστροφή του πλανήτη 2 φορες μέσα σε 2 σεζόν, η εύκολη υπόθεση θα ήταν οτι και στην τρίτη θα έχουμε μια εξίσου σημαντική απειλή να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των ηρώων μας. Προς το παρόν, και με βάση τα όσα μάθαμε στο τέλος της 2ης σεζόν, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα δούμε κάποια σύγκρουση με τα μέλη της Sparrow Academy, μίας παρόμοιας ομάδας “υπερανθρώπων” από μια παράλληλη διάσταση, με εντελώς καινούριες ικανότητες. Η ομάδα της Sparrow Academy εμφανίζεται και στα comic book, κατά συνέπεια, η παραγωγή φαίνεται να παραμένει πιστή στα βιβλία μέχρι τώρα.

    Όπως είναι αναμενόμενο, το σύνολο του βασικού cast επιστρέφει για μια ακόμα φορά:

    • Elliot Page ως η Vanya Hargreeves/ Number Seven
    • Tom Hopper ως ο γίγαντας Luther Hargreeves/ Number One
    • David Castenada ως ο “σκληρός” Diego Hargreeves/ Number Two
    • Emmy Raver-Lampman ως η γλυκιά και πειστική Allison Hargreeves/ Number Three,
    • Robert Sheehan ως ο “ιδιαίτερος” Klaus Hargreeves/ Number Four,
    • Aidan Gallagher ως ο εξαιρετικά επικινδυνος και οριακα παράφρων Five/ Number Five,
    • Justin H. Min ως Ben Hargreeves/ Number Six (που εμφανίζεται ως Number Two στην τρίτη σεζόν στο πλαίσιο της Sparrow Academy,

    και αναμένεται να επιστρέψουν τόσο ο Colm Feore, στο ρόλο του απόμακρου Sir Reginald Hargreeves, όσο και η Ritu Arya (Lila Pitts), που έπαιζε κεντρικό ρόλο στο τέλος του δεύτερου κύκλου.

    Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε οτι, σε περίπτωση που δεν έχετε διαβάσει τα comic books ή δεν θυμάστε τη λεπτομέρεια από την πρώτη σεζόν, τα μέλη της Umbrella Academy (αλλά και της Sparrow Academy) γεννήθηκαν όλα την ίδια μέρα, την 1η Οκτωβρίου του 1989 κάτω από μυστήριες συνθήκες, καθώς 43 γυναίκες έμειναν έγκυοι και γέννησαν την ίδια ημέρα χωρίς να το περιμένουν καν. Πέρα από το ανησυχητικό κομμάτι της “ξαφνικής” ομαδικής εγκυμοσύνης όμως, αυτό σημαίνει οτι έχοντας γνωρίσει μόλις 13 από αυτά τα 43 ταλαντούχα μωρά, έχουμε άλλους 30 πιθανούς χαρακτήρες που η σειρά θα μπορούσε να αναπτύξει στο μέλλον. Κοινώς, η σειρά έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της, ακόμα και αν οι δημιουργοί αποφασίσουν να παραμείνουν πιστοί στα βιβλία!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles