17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The Visit: Το θρίλερ που ο M. Night Shyamalan γύρισε σε μόλις 30 μέρες

    Το Wayward Pines έκανε πολύ καλό στον Μ. Night Shyamalan. Η σειρά του Fox τον βοήθησε να καταλάβει πως έπρεπε να γίνει πολύ πιο speed για να ταιριάξει με τις απαιτήσεις της τηλεόρασης και να κόψει τις κακές συνήθειες του σινεμά. Αυτή η διαδικασία τον έκανε να αλλάξει τον τρόπο δουλειάς του και εν ολίγοις να ανανεωθεί. Κάτι που φάνηκε στο αποτέλεσμα της σειράς που άρεσε σε πολύ κόσμο. Φαίνεται πως αυτή η τακτική άρεσε στον Shyamalan που και για την επόμενη δουλειά του, το θρίλερ The Visit, επέλεξε να δουλέψει με γρήγορους, “τηλεοπτικούς” ρυθμούς. 

    the visit1finalΈτσι το found-footage φιλμ με budget μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια γυρίστηκε μέσα σε 30 μέρες και με μόλις 25 άτομα crew. Όλη η διαδικασία ήταν πολύ έντονη και οι αποφάσεις παίρνονταν άμεσα χωρίς πολλές καθυστερήσεις και συζητήσεις. Ήδη ακούγονται καλά λόγια για την ταινία και, ποιος ξέρει, ίσως να ήρθε η περίφημη αναγέννηση του Shyamalan που περίμεναν όλοι τόσο πολύ. 
    Το σενάριο θέλει δύο νεαρά αδέλφια να πηγαίνουν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στη φάρμα του παππού και της γιαγιάς στην απομακρυσμένη Πενσιλβάνια. Στην αρχή όλα φαίνονται νορμάλ και ήρεμα, τόσο που στην προειδοποίηση να μην βγουν από το δωμάτιό τους μετά τις 9.30 το βράδυ, δεν θα δώσουν και μεγάλη σημασία. Όταν θα παρακούσουν όμως την συμβουλή και θα ξεπορτίσουν, θα διαπιστώσουν πως τα πράγματα είναι πολύ περίεργα σ’ αυτό το σπίτι.
    Το φιλμ είναι το πρώτο του Shyamalan που γίνεται με την συνδρομή του Jason Blum, της Blumhouse Productions, ένα στούντιο που είναι γνωστό για δουλειές όπως Paranormal Activity, Insidious, The Purge κλπ.
    Η ταινία της Universal κάνει άνοιγμα αύριο, 11 Σεπτεμβρίου στην Αμερική.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles