19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The VR Project. Άνοιξε ο πρώτος χώρος εικονικής πραγματικότητας στην Αθήνα!

    [Δ.Τ.] Σε ένα μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο στην οδό Αθηνάς 18 στο 3ο όροφο ενός παλαιού βιοτεχνικού κτιρίου έχει ανοίξει το The VR Project. Είναι ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν εμπειρίες εμβυθιστικής (immersive) Εικονικής Πραγματικότητας.

    logo-thevrproject-large

    Στο The VR Project χρησιμοποιούμε headsets HTC Vive, το πιο τεχνολογικά προηγμένο σύστημα VR παγκοσμίως. Σε αντίθεση με άλλα πιο απλά συστήματα το headset HTC Vive, και ο πανίσχυρος υπολογιστής που το οδηγεί, είναι το μοναδικό σύστημα virtual reality που επιτρέπει στο χρήστη την κίνησή του στο φυσικό χώρο, και με τη χρήση πληθώρας αισθητήρων και ανιχνευτών, ο χρήστης μεταφέρεται κυριολεκτικά (εμβυθίζεται) μέσα στον τρισδιάστατο εικονικό κόσμο. Στην Ελλάδα το HTC Vive υπάρχει μόνο στο The VR Project.

    thevrproject3-large

    Στο The VR Project μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μια πληθώρα συναρπαστικών εφαρμογών-εμπειριών, που έχουν στόχο να χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Ξεκινώντας από 10€ το άτομο (για παρέες των τεσσάρων ατόμων), μπορείς να:

    – Εξερευνήσεις μοναδικά μέρη όπως ένα ναυάγιο στο βυθό (“the Blu”) ή ταξιδεύοντας στο φεγγάρι με τον Neil Armstrong (“Apollo 11”) ή και στη κορυφή του Έβερεστ (“Everest”).

    – Δημιουργήσεις εκπληκτικά έργα σε περιβάλλον 3D με την εφαρμογή Google Tilt Brush ζωγραφίζοντας και σχεδιάζοντας με καμβά όλο το χώρο γύρω σου- είναι η ιδανική εφαρμογή για εικαστικούς καλλιτέχνες, σχεδιαστές και για όσους τους αρέσει να δημιουργούν.

    – Ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου με παιχνίδια 360ο πολεμώντας πειρατές του διαστήματος (“Space Pirate Trainer”), υπερασπίζοντας κάστρα με τόξα (“theLab”), οδηγώντας τα πιο γρήγορα αγωνιστικά αυτοκίνητα (“Project Cars”), αποκρούοντας τα beats με to “Audio Shield”, να γίνεις μονομάχος του μέλλοντος (“Hover Junkers”) ή και ιππότης Jedi!

    thevrproject2-large

    Οι δημιουργοί του The VR Project, ιδιοκτήτες της εταιρίας Bolt Virtual, πιστεύουμε ότι η επαναστατική αυτή τεχνολογία προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες στους χρήστες και ελπίζουμε ότι θα συμβάλουμε στην διάδοση της τεχνολογίας Εικονικής Πραγματικότητας, με απώτερο στόχο την παραγωγή και δημιουργία περιεχομένου VR στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό ευελπιστούμε ότι το The VR Project θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη για νέους προγραμματιστές, παραγωγούς και καλλιτέχνες.

    Πληροφορίες:

    Αθηνάς 18, 3ος όροφος, Μοναστηράκι
    Τηλ: 210 382 1832 (14:00 – 22:00 κάθε μέρα)
    www.thevrproject.gr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles