18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Walking Dead: Dead City: Δείτε το νέο trailer που πολυαναμενόμενου spinoff

    To AMC ετοιμάζεται να λανσάρει στις 18 Ιουνίου μια νέα spinoff σειρά του εξαιρετικά δημοφιλούς The Walking Dead, που θα φέρει τον τίτλο The Walking Dead: Dead City. Σε ένα νέο trailer επιτέλους μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το τι μπορούμε να περιμένουμε.

    Το νέο show τοποθετεί στο κέντρο της δράσης το χαρακτήρα της Lauren Cohan, τη Maggie, και τον Negan του Jeffrey Dean. Ήταν άγνωστο μέχρι σήμερα αν οι δύο ήρωες θα συνεργάζονταν ή θα πολεμούσαν ο ένας εναντίον του άλλου. Λοιπόν, μην αναρωτιέστε πια, καθώς το teaser απεικονίζει μια σκηνή στην οποία η Maggie τρέχει πάνω στον Negan με το φορτηγό της. Ακολουθεί μια μάχη μεταξύ των δύο, με τον Negan να χρησιμοποιεί ένα κλειδί και τη Maggie να κρατά ένα μεγάλο μαχαίρι. Αυτή η σκηνή έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη συνάντησή τους στο φινάλε της σειράς, όπου τελείωσαν τα πράγματα με ανακωχή. Η Maggie είχε προσκαλέσει τον Negan να μείνει, αλλά εκείνος αρνήθηκε με σεβασμό. Αν και φαίνεται ότι η εκεχειρία δεν ισχύει, η Maggie χρειάζεται τη βοήθεια του Negan και ξεκινούν ένα ταξίδι στο Μανχάταν.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    “Θύμα” απεργίας το Cobra Kai – “Πάγωσε” η παραγωγή της 6ης σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles