22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    The Walking Dead: Δείτε τα πρώτα 4 λεπτά της midseason πρεμιέρας του 6ου κύκλου!

    To διάσημο show του AMC προχωρά ακάθεκτο και το κανάλι μας προσφέρει μία μικρή αλλά γεμάτη ένταση γεύση από την πρεμιέρα του δεύτερου μισού της 6ης σεζόν του The Walking Dead, που οι fans την περιμένουν πως και πως. H σειρά με τα εκατομμύρια των τηλεθεατών δεν δείχνει κανένα σημάδι κόπωσης και συνεχίζει να τσακίζει τα νούμερα, αυτά που την είχαν φέρει στην κορυφή ως εκείνη με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην ιστορία της ψηφιακής τηλεόρασης. Σίγουρα ο μέσος όρος των 13 εκατομμυρίων τηλεθεατών (!) που είχαν για παράδειγμα τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του 4ου κύκλου έχει πέσει, ωστόσο το ενδιαφέρον του κοινού παραμένει τεράστιο για την εξέλιξη της ιστορίας. 

    AMC_TWD_6B_First4Mins_7

    Στo trailer βλέπουμε τους Daryl, Abraham και Sasha να πέφτουν σε μπλόκο της συμμορίας του Negan, με την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα και φυσικά να κόβεται στο πιο ακατάλληλο σημείο! Οι παραγωγοί έχουν διαδώσει πως ο ρόλος του Jeffrey Dean Morgan ως Negan θα είναι εντελώς “φευγάτος”, μία ερμηνεία που αναμένεται να συζητηθεί.
    Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στην Αμερική την Κυριακή, ενώ λιγότερο από 24 ώρες μετά (Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου) μετά θα την δείτε αποκλειστικά στο FOX στις 22:45.

    https://www.youtube.com/watch?v=9pnogGBVI1g

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles