17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    The Walking Dead: Νέα επεισόδια στις 20 Φεβρουαρίου

    Το “The Walking Dead” είναι μια σειρά που βρίσκεται στον αέρα σχεδόν μία δεκαετία. Φέτος όμως είναι η χρονιά που θα ολοκληρωθεί με την 11η σεζόν να περιλαμβάνει 24 επεισόδια. Ο τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς θα προβληθεί σε 3 μέρη των οκτώ επεισοδίων. Ήδη αναμένουμε τη δεύτερη οκτάδα, που πλέον ξέρουμε πότε θα προβληθεί!

    Ετοιμαστείτε για το 2ο μέρος του κύκλου

    Το δεύτερο μέρος του 11ου κύκλου της σειράς The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου του 2022 και θα πρωταγωνιστούν οι Norman Reedus ως Daryl Dixon, Melissa McBride ως Carol Peletier, Lauren Cohan ως Maggie Greene, Christian Serratos ως Rosita Espinosa, Josh McDermitt ως Eugene Porter, Seth Gilliam ως Gabriel Stokes, Ross Marquand ως Aaron, Khary Payton ως Ezekiel, και Jeffrey Dean Morgan ως Negan.

    Κυκλοφόρησε μάλιστα και νέο teaser, προκειμένου να πάρουμε μια γεύση!

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης: Όσα θες να ξέρεις για το ‘Dune’ πριν την μεγάλη του πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου – Το τελικό τρέιλερ (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles