18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    The Walking Dead season 7: Ο Negan δεν σκοτώνει μόνο έναν!

    H αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του The Walking Dead, η σειρά–φαινόμενο, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, έχει ξεκινήσει. Την πρεμιέρα του 7ου κύκλου που θα προβληθεί από το κανάλι FOX τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 22.40 σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική, την περιμένουν όλοι πως και πως αφού έχουν μείνει με την αγωνία ποιον τελικά “καθάρισε” το περίφημο ρόπαλο του Negan. Έλα όμως που δεν είναι μόνο ένας ο “τυχερός”!

    negan

    Αυτό επιβεβαίωσε ο ηθοποιός Jeffrey Dean Morgan στο Den of Geek, δικαιώνοντας έτσι και τους fans που είχαν αρχίσει τις εικασίες πως θα έχουμε και δεύτερο θάνατο, αλλά και τον σπουδαίο παραγωγό Greg Nicotero που σε πρόσφατη συνέντευξη, του ξέφυγε ο πληθυντικός του “deaths”.
    “Δεν φοβάται να τσακίζει κρανία” είπε με πολύ γλαφυρό τρόπο ο Morgan για τον περίφημο villain που ερμηνεύει, ενώ πρόσθεσε πως η πρεμιέρα θα εκπλήξει ακόμα και τους fans από το πόσο βίαιη είναι.
    Ο 7ος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των 8 πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017. Όλα τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play, ενώ οι fans μπορούν να παρακολουθήσουν box sets από όλους τους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

    https://vimeo.com/186252982

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles