18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Weeknd: «Παγκόσμιος Καλλιτέχνης της Χρονιάς» στα Apple Music Awards

    Ο The Weeknd απέσπασε τη διάκριση του «Παγκόσμιου Καλλιτέχνη της Χρονιάς» για το 2021 στα Μουσικά Βραβεία της Apple, καθώς το «After Hours» είναι το άλμπουμ με τα περισσότερα pre-adds άνδρα καλλιτέχνη στην πλατφόρμα.

    Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το single του τραγουδιστή «Blinding Lights» έφτασε στο Νο. 1 στο Daily Top 100: Global chart της Apple Music και είναι ένα από τα 20 κορυφαία τραγούδια όλων των εποχών του Shazam.

    Ο The Weeknd, με αφορμή το γεγονός, δήλωσε:

    «Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτήν την τεράστια τιμή και θέλω να ευχαριστήσω την Apple για όλη την υποστήριξή της, όχι μόνο του έργου μου, αλλά και της υπέροχης μουσικής από νεότερους καλλιτέχνες, καθώς είναι τόσο σημαντικό για τους δημιουργούς να εντοπίζονται και να υποστηρίζονται».

    Στα βραβεία ξεχώρισαν επίσης, η Ολίβια Ροντρίγκο, που για το άλμπουμ της SOUR και το single της «driver’s license» ανακηρύχθηκε Πρωτοπόρα Καλλιτέχνης της Χρονιάς και η H.E.R. που στέφθηκε Τραγουδοποιός της Χρονιάς.

    Διαβάστε επίσης: Spotify: Αποκάλυψε τα τραγούδια που βρέθηκαν στην κορυφή το 2021 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles