15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Witcher 3: Wild Hunt: έρχεται με ανοιχτό κόσμο στις next-gen κονσόλες!

    Απανταχού φίλοι των RPG και της σειράς The Witcher, ενωθείτε! Η CD Projekt ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι του δημοφιλούς της franchise μέσα από το τελευταίο τεύχος του περιοδικού GameInformer και τα όσα μαθαίνουμε για δαύτο είναι πραγματικά εντυπωσιακά!

    Το παιχνίδι θα διαθέτει, λέει, τελείως ανοιχτό κόσμο ο οποίος θα είναι 40 φορές (!) μεγαλύτερος σε σχέση με ‘κείνον του The Witcher 2 και 20% συγκριτικά με αυτόν του The Elder Scrolls V: Skyrim! Για να τον διασχίσεις δε από άκρη σε άκρη, θα θες περί τα 40 λεπτά –κι αυτά σε άλογο! Η ιστορία δεν θα χωρίζεται σε κεφάλαια και πράξεις την ώρα που η CDRED Engine 3, πάνω στην οποία θα βασίζεται το παιχνίδι, θα το γλιτώνει από τις ενοχλητικές loading screens!

    Πρωταγωνιστής στο παιχνίδι θα είναι και πάλι ο Geralt of Rivia με την ιστορία πάντως να αποτελεί μυστήριο αφού για πρώτη φορά δεν θα έχουμε παρατάξεις να σφάζονται μεταξύ τους. Η δε CD Projekt υποστηρίζει πως τα cinematics θα ξεπερνούν σε διάρκεια τις 100 ώρες! Πολλά από τα quests που θα αναλάβεις θα επηρεάζουν δυναμικά τον κόσμο και το περιβάλλον γύρω σου, με τη βασική πλοκή ωστόσο να περιστρέφεται γύρω από την αναζήτηση της πραγματικής αγάπης του πρωταγωνιστή.

    Κατά τα άλλα θα παίζουν κάμποσα mini games και αποστολές στις οποίες θα απαιτείται εξερεύνηση και έρευνα από πλευράς σου (κοινώς μην περιμένεις μόνο ξύλο) ενώ θα μπορείς να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις ακόμα και χωρίς να εμπλακείς σε μάχες. Όσο περισσότερο πλακώνεσαι στις μάπες με έναν συγκεκριμένο τύπο αντιπάλου θα ανακαλύπτεις τα τρωτά του σημεία και έτσι θα γίνεσαι αποτελεσματικότερος απέναντί του, με τον Geralt να έχει πλέον 96 κινήσεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει στη μάχη(στο The Witcher 2 αυτές ανέρχονταν σε μόλις 20).

    Η A.I. του παιχνιδιού είναι δουλεμένη απ’ το μηδέν, κάτι που έχει συμβεί και με τη μαγεία. Πέραν αυτής, ο Geralt έχει δύο ακόμα skill trees, τα swordsmanship και alchemy –ειδικά για αυτό το τελευταίο, οι δημιουργοί του παιχνιδιού ισχυρίζονται πως έχουν κάνει πολλή δουλειά.

    Το GameInformer κάνει λόγο για ένα «RPG της επόμενης γενιάς που δεν πρέπει να χάσει κανείς» (aka «must see next generation RPG»)Xbox 720 και PS4 (συν τα PC που αποτελούν σταθερή αξία) λοιπόν…;

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles