17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    The Witcher: Blood Origin: Οι 7 πολεμιστές εναντίον της αυτοκρατορίας (trailer)

    Το Netflix τις τελευταίες ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη νέα σειρά «The Witcher: Blood Origin», ένα prequel το οποίο λαμβάνει χώρα 1.200 χρόνια πριν από την ιστορία του Geralt of Rivia των παιχνιδιών και των βιβλίων.

    Η mini σειρά των 6 επεισοδίων τοποθετείται στην Χρυσή Εποχή των ξωτικών και αφηγείται την ιστορία του πρώτου Witcher, αλλά και τα γεγονότα που οδήγησαν στην ένωση ξωτικών, ανθρώπων και τεράτων σε ένα είδος. Το Blood Origin αφηγείται την ιστορία επτά πολεμιστών που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν την αυτοκρατορία.

    Στο prequel παίζουν οι εξής ηθοποιοί: Laurence O’Fuarain, Sophia Brown, Michelle Yeoh, Sir Lenny Henry (“Lord Of the Rings” Series) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It’s A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut κ.α. Η σειρά The Witcher: Blood Origin θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Δεκεμβρίου, την ώρα που η 3η σεζόν του The Witcher έχει προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Το official trailer του The Last of Us είναι εδώ και… κόβει την ανάσα!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles