20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    The Witcher: Το Μάρτιο ξεκινούν τα γυρίσματα για την 3η σεζόν

    Η 2η σεζόν της σειράς “The Witcher” βγήκε στον αέρα τον προηγούμενο μήνα και εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Netflix. Είναι γνωστό ότι η σειρά θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα, όμως πλέον έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την 3η σεζόν.

    Πότε θα δούμε τη συνέχεια της σειράς

    Το σενάριο για τη συνέχεια της περιπέτειας του Geralt Of Rivia ξεκίνησε να γράφεται τον Ιούλιο και ήταν σχεδόν έτοιμο μέχρι το Δεκέμβριο. Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, που είναι η έναρξη των γυρισμάτων. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο προγραμματισμός προβλέπει να ξεκινήσουν στις αρχές Μαρτίου 2022. Βέβαια, δεν αποκλείεται αυτή η ημερομηνία να αλλάξει, καθώς η παραγωγή θα μετακομίσει από το Arborfield Studios στο Longcross Studios και πάντα υπάρχει το ρίσκο που επιφυλάσσει η πανδημία. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν από το Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2022, όμως τώρα θα πρέπει να υπολογιστεί ο ένας μήνας καθυστέρησης και να υπολογίζεται μέσα στον Αύγουστο.

    Αν όλα πάνε καλά, η 3η σεζόν του «the Witcher» θα βγει στον «αέρα» την άνοιξη του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Andrew Garfield: Θα τον δούμε να επιστρέφει στο ρόλο του Spider-Man;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles