13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The Ziro Robotics Kit: φτιάξτε το δικό σας robot που ελέγχεται μόνο με ένα γάντι!

    Το έξυπνο γάντι Ziro περιλαμβάνεται σε ένα kit μαζί με ένα σύνολο από συνδεόμενα μεταξύ τους τμήματα (κάτι σαν τα Lego που όλοι αγαπάμε), και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τα δικά σου robot, από το πιο απλό μέχρι (γιατί όχι;) ένα robot δράκο. Τα μοναδικά «εμπόδια» είναι η φαντασία, η ευφυία και τα κομμάτια που θα χρησιμοποιήσεις. Το γάντι υποστηρίζει επτά διαφορετικές κινήσεις για το χέρι σου και το ρομπότ μπορεί να λειτουργήσει μέσω μιας Android ή iOS εφαρμογής. Πρέπει πολύ απλά να συνδέσεις τις ελεγχόμενες κινήσεις του χεριού με τις αντίστοιχες κινήσεις του ρομπότ και τέλος να το συνδέσεις με το smartphone ή το tablet και θα έχεις τον πλήρη έλεγχο του ρομπότ, που μόνος σου κατασκεύασες, μέσω του γαντιού!

    32r

    Η εταιρία ZeroUI έχει δώσει έμφαση στη δημιουργία διασυνδέσεων που αφορούν φυσικούς χρήστες με σκοπό να καταρρίψει όλα τα εμπόδια που προκύπτουν κατά την εκμάθηση της επιστήμης της ρομποτικής, κατασκευάζοντας αντικείμενα όσο πιο απλά γίνεται.

    Τα κομμάτια του kit είναι αρκετά ευέλικτα, έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα αντικείμενα και υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σου, προσθέτοντας τα στο σχέδιο σου. Το kit περιλαμβάνει επίσης αρκετές προτάσεις, αν και η εταιρία επιθυμεί να δημιουργηθεί μια κοινότητα ανταλλαγής σχεδίων μεταξύ των χρηστών. Μπορείς ακόμα να σχεδιάσεις και έναν 3D εκτυπωτή! Η επιλογές είναι αμέτρητες!

    Τα kit βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία παραγωγής, ενώ οι τιμές τους θα είναι: για το starter kit 149 δολάρια, το pro kit 199 δολάρια, τιμή που πρόκειται να φτάσει τα 249 δολάρια μετά το τέλος της καμπάνιας.

    Δείτε το βίντεο:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles