22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «Theater Mode»: Φαίνεται πως απέχει αρκετά από το πολυαναμενόμενο «Dark Mode» feature του iOS

    Ορισμένοι χρήστες συσκευών iPhone άρχισαν να αναμένουν εναγωνίως τη διάθεση της πρώτης δοκιμαστικής έκδοσης του iOS 10.3, έπειτα από φήμες που διέρρευσαν και οι οποίες ήθελαν η έκδοση αυτή να εισάγει και ένα νέο χαρακτηριστικό γνωστό ως «Dark Mode». Τις τελευταίες εβδομάδες λάδι στη φωτιά έριξε και ο Sonny Dickson, γνωστός για τις διαρροές πληροφοριών που υποστήριζε ότι το χαρακτηριστικό θα καταφθάσει υπό την ονομασία «Theater Mode».

    theater mode

    Μόλις πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η iOS 10.3 beta 1, χωρίς όμως να περιλαμβάνει την εν λόγω λειτουργία. Τυχαία όμως συναντήσαμε ένα νέο watchOS changelog στο οποίο γίνεται αναφορά σε αυτή. Συγκεκριμένα, αναμένεται να αποτελεί αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Apple Watch χρηστών.

    Συγκεκριμένα η λειτουργία «Theater» όταν ενεργοποιείται στο Apple Watch απενεργοποιεί το χαρακτηριστικό «raise to wake». Επιπλέον απενεργοποιεί τους ήχους, αν και μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω δόνησης. Επομένως, η λειτουργία «Theater» μοιάζει να είναι τίποτα περισσότερο από μια εκδοχή του «Do Not Disturb feature», που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για συσκευές iPhone.

    Όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία: «Το Theater Mode επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν τους ήχους και το άνοιγμα της οθόνης όταν ο χρήστης σηκώνει το χέρι του. Οι χρήστες συνεχίζουν να μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, τις οποίες μπορούν να δουν πιέζοντας την οθόνη ή το Digital Crown».

    Πρόκειται λοιπόν τελικά για δύο διαφορετικές λειτουργίες και το Dark Mode δε το έχουμε δει ακόμη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles