15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Θεϊκό comeback! Δείτε το πρώτο ΕΠΙΚΟ trailer του Top Gun: Maverick!

    Ο Tom Cruise επιστρέφει ύστερα από 34 χρόνια στο ρόλο του πιλότου Maverick, στο sequel του θρυλικού Top Gun, ενός film που στα 80s προκάλεσε πάταγο και αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο! Επί πολλά χρόνια είχαν γίνει προσπάθειες για ένα sequel στο Top Gun, οι οποίες τελικά όμως δεν τελεσφόρησαν.

    Top Gun Maverick 2

    Το 2020 όμως o Tom Cruise επιστρέφει και φαίνεται (παρά τα 57 του χρόνια) να είναι καλύτερος από ποτέ! Το πρώτο επίσημο trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Comic-Con και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, χαρακτηρίζεται από έντονες στιγμές νοσταλγίας που σίγουρα θα ξυπνήσουν μνήμες στους άνω των -άντα! Σύμφωνα με το story, o Maverick αρνείται να εγκαταλείψει τα όπλα, ωστόσο βαδίζοντας στη δύση της καριέρας του ως πιλότος του αμερικανικού ναυτικού καλείται να αντιμετωπίσει νέους κινδύνους και νέες προκλήσεις. Εκτός από τον Tom Cruise, βλέπουμε και τον Ed Harris, ο οποίος υποδύεται έναν ανώτερο αξιωματικό, ενώ το trailer είναι γεμάτο από εντυπωσιακές σεκάνς με αεροπορικά stunts, αλλά και παραπομπές στην πρώτη ταινία. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω, καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε την ένταση, απολαύστε και μετά βάλτε να ακούσετε το Take My Breath Away ή το Danger Zone για να μπαίνετε σιγά σιγά στο κλίμα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles