18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Θέλεις να βλέπεις τις φωτογραφίες σου στο Facebook σε πλήρη οθόνη;

    Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο τρικ. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τις φωτογραφίες σου στο facebook, σε πλήρη οθόνη. Κι όχι μόνο αυτό. Η προεπιλογή στην προβολή των φωτογραφιών θα είναι η υψηλή πιστότητα, ή αλλιώς το HD.

    Αυτές τις αλλαγές ανακοίνωσε το Facebook και είναι διαθέσιμες ήδη στους περισσότερους λογαριασμούς. Έτσι, αν μπείτε μέσα στα album φωτογραφιών σας και πατήσετε πάνω σε μία φωτογραφία, πάνω δεξιά στην εικόνα, θα δείτε πως σας βγάζει την ένδειξη να κάνετε την φωτογραφία “expand” με το γνωστό διπλό βελάκι.

    Αν πατήσετε πάνω σε αυτό το διπλό βελάκι, θα δείτε πως η προβολή της φωτογραφίας σας θα γίνεται σε πλήρη οθόνη, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το περιεχόμενό της, χωρίς άλλες παρεμβολές από τις οθόνες που τρέχουν στο background της σελίδας σας στο κοινωνικό δίκτυο.

    Στην κάτω μεριά εξακολουθείτε να έχετε όλες τις επιλογές που χρειάζεστε στις φωτογραφίες σας στο facebook, όπως το tag, οι επιλογές, το “share” και φυσικά το “Like” ενώ, όσον αφορά τις υψηλής πιστότητας φωτογραφίες, θα παρατηρήσετε ότι, ενώ δεχόταν να ανεβάζετε HD φωτογραφίες ήδη από το 2010, δεν βλέπατε καμία διαφορά στην προβολή τους. Τώρα, θα δείτε πως οι HD φωτογραφίες απεικονίζονται στο πλήρες μέγεθός τους.

    Enjoy!

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles