24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Θέλετε αυθεντικά Windows 10 keys με (μόλις) 7.40€; Βρείτε τα αποκλειστικά στο Keysworlds!

    Το λειτουργικό σύστημα Windows και η σουίτα Office αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως. Το κόστος της αγοράς τους, όμως, είναι αρκετά υψηλό με αποτέλεσμα αρκετοί να στρέφονται σε πειρατικές λύσεις. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τις παράνομες ενέργειες που μπορεί να τιμωρηθούν εύκολα (ειδικά αν πρόκειται για επιχειρήσεις) και να αποκτήσεις τα Windows 10 και Office 2016/2019 σε πολύ προσιτή τιμή και, το κυριότερο, νόμιμα.

    Τύποι κλειδιών προϊόντος των Windows:

    1. MSDN

    Το κλειδί MSDN είναι μια επιβράβευση για τους χρήστες επί πληρωμή που δοκιμάζουν και χρησιμοποιούν το σύστημα WINDOWS εκ των προτέρων, αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς, το MSDN δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς. Και δεν μπορεί να εξουσιοδοτηθεί σε άλλους χρήστες χωρίς άδεια από τη Microsoft

    2. Λιανική έκδοση

    Είναι η λιανική έκδοση της άδειας χρήσης των Windows, η οποία αποκτά την ξεχωριστή άδεια εξουσιοδότησης και ενεργοποίησης των προϊόντων OS μέσω του καταστήματος λιανικής. Λαμβάνει πλήρη τεχνική υποστήριξη από τη Microsoft. Κάθε αντίγραφο αυτού του λογισμικού συνοδεύεται από ένα μοναδικό κλειδί προϊόντος (εκτυπωμένο στη συσκευασία των προϊόντων). Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης, ο χρήστης εισέρχεται στο Διαδίκτυο ή ολοκληρώνει την εγκατάσταση μέσω ενεργοποίησης τηλεφώνου. Η λιανική έκδοση πρέπει να ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικά και έχει όριο στον αριθμό των ενεργοποιήσεων, συνήθως 5 φορές.

    3. Κλειδί OEM

    Το κλειδί OEM συνοδεύεται από τα προεγκατεστημένα και ενσωματωμένα WINDOWS όταν ο υπολογιστής εγκαταλείπει το εργοστάσιο. Το κόστος περιλαμβάνεται στην αγορά υπολογιστή. Στην πραγματικότητα, ένα εφεδρικό κλειδί ενεργοποίησης δικτύου θα παρέχεται επίσης στο πίσω μέρος ή στην πλευρά του πλαισίου. Η ενεργοποίηση απαιτεί τρεις παράγοντες: 1. BIOS που περιέχει SLIC. 2. Πιστοποιητικό ΟΕΜ 3. Κλειδί OEM

    Άδεια OEM

    Είναι η προεγκατεστημένη στρατηγική ενεργοποίησης συστήματος του κατασκευαστή υπολογιστών. Το κλειδί μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την αντικατάσταση της μνήμης ή του σκληρού δίσκου και καθίσταται άκυρο όταν αλλάζει η μητρική πλακέτα.

    4. Volume License

    Το Volume license είναι ένα πρόγραμμα αδειοδότησης λογισμικού. Τα προγράμματα αδειοδότησης όγκου εγγράφονται από τους χρήστες ξεχωριστά. Συνήθως πωλούνται στις επιχειρήσεις και μπορούν να συνδυαστούν με μεγαλύτερο αριθμό αδειών.

    Το κατάστημα Keysworlds έχει κερδίσει την προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών παγκοσμίως λόγω των πολύ χαμηλών τιμών σε κλειδιά για λογισμικό της Microsoft (και όχι μόνο), αλλά και για την αξιοπιστία του. Στα θετικά και το ταχύτατο τμήμα εξυπηρέτησης για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε ζήτημα.

    Αυτήν την περίοδο ξεκινούν οι ανοιξιάτικες προσφορές του καταστήματος και με τη χρήση του κουπονιού SKW50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% στα παρακάτω προϊόντα (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές).

    *******

    Σχετικά με το Keysworlds

    Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

    Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

    Οι προσφορές του Keysworlds θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: [email protected].

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles