11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Θέλετε να δείτε πώς θα γίνει το Youtube;

    To Youtube αλλάζει εμφάνιση και πάλι. Καλύτερο γραφικό περιβάλλον αλλά και καλύτερη ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων του Google+, είναι μεταξύ των αλλαγών στην εμφάνιση του δημοφιλούς site.

    Ας δούμε όμως, τις αλλαγές που παρατηρήσαμε.

    Το layout της σελίδας είναι εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο εύχρηστο. Η σελίδα χωρίζεται σε τρία κάθετα μέρη, με το κεντρικό μενού με τις επιλογές αριστερά, την σειρά των videos από τα κανάλια στα οποία είστε συνδρομητές στη μέση, αλλά και τα προτεινόμενα βίντεο στην δεξιά πλευρά.

    Όταν κάνει κανείς σύνδεση στο κανάλι του, οι βασικές επιλογές που υπήρχαν στην πάνω μεριά της σελίδας, πλέον αλλάζουν θέση και βλέπετε πχ το πεδίο της Μεταφόρτωσης να έχει μεταφερθεί σε περίοπτη θέση αριστερά στη σελίδα και να είναι αρκετά διακριτή.

    Επιλέγοντας το βίντεο που θέλουμε να δούμε, το layout της σελίδας είναι πολύ πιο εντυπωσιακό και λιγότερο φλύαρο. To γκρίζο χρώμα είναι ευχάριστη προσθήκη στο μάτι ενώ οι βασικές επιλογές δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο.

    Έχουμε την ίδια δυνατότητα να επεκτείνουμε την προβολή του βίντεο που παρακολουθούμε ή να το δούμε σε full screen mode και (επιτέλους) όταν παρακολουθούμε ένα βίντεο, βλέπουμε την δυνατότητα να εγγραφούμε στο κανάλι του χρήστη, αμέσως μετά το όνομα του καναλιού και πριν τον αριθμό των videos που έχει μεταφορτώσει ο συγκεκριμένος χρήστης.

    Η δεξιά πλευρά της σελίδας παραμένει με τις προτάσεις βίντεο από το Youtube και το ίδιο έχουν παραμείνει και οι επιλογές σας στις “αντιδράσεις” σας, όσον αφορά το βίντεο που παρακολουθείτε.

    Πέρα από το γκρίζο background και την πολύ καλύτερη σχεδιαστική εντύπωση που μας κάνει η περιήγηση στο καινούριο Youtube, δύο είναι τα πράγματα που παρατηρήσαμε:

    Όπως θα δείτε και στα screen shots, την προβεβλημένη θέση της δραστηριότητας που αφορά το G+ Στο κεντρικό μενού θα δείτε πως το κοινωνικό δίκτυο της Google, άρα και ο λογαριασμός σας, μπορεί να συνδέεται με τον λογαριασμό σας στο Youtube και να βλέπετε πια βίντεο μοιραστήκατε στο stream σας στο G+

    H άλλη αλλαγή είναι ορατή προς το παρόν μόνο στην καρτέλα του browser σας. Είναι το σηματάκι του Youtube. Δεν είναι πια το λεκτικό που γνωρίζαμε, αλλά ένα κόκκινο κουτί με ένα λευκό “play” στη μέση.

    Αν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε την νέα εμφάνιση του YouTube και να μοιραστείτε κι εσείς τις πρώτες εντυπώσεις μαζί μας, χρησιμοποιήστε τον Chrome Browser σας και ακολουθήστε τις οδηγίες του lifehacker.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles