15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Thermo: το «έξυπνο» θερμόμετρο είναι πραγματικότητα!

    Το μέλλον των… θερμόμετρων φαίνεται πως σχεδίασε η εταιρία Withings, λανσάροντας το Thermo, το πρώτο πραγματικά «έξυπνο» θερμόμετρο ευρείας διάθεσης, που απευθύνεται σε όσους από εμάς δυσκολεύονται να πάρουν τη θερμοκρασία του μωρού ή του παιδιού μας (κάτω από τη μασχάλη, στο στόμα ή το αυτί).

    image (1)

    Το «ιδιαίτερο» θερμόμετρο της Withings διαθέτει μια ποικιλία ευκολιών για το χρήστη, που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε θερμόμετρα ως τώρα, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι ότι δε χρειάζεται να έρθει σε επαφή με το δέρμα, καθώς μπορεί από μακριά να λάβει τη θερμοκρασία σας ακριβέστατα, χρησιμοποιώντας 16 υπέρυθρους αισθητήρες.

     

    image

    Πρακτικά λαμβάνει τη θερμοκρασία από την κροταφική αρτηρία, ενώ τα αποτελέσματα συγχρονίζονται με την εφαρμογή της Withings για το κινητό σας. Βάσει και άλλων συμπτωμάτων, η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τη σοβαρότητα της αρρώστιας και σας προτείνει τι να κάνετε. To Thermo κοστίζει 99,95$ από το site της Withings ενώ συνοδεύεται και από εφαρμογή για iOS συσκευές!

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles