21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Theros: Νέο σετ καρτών για το Magic: The Gathering

    Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια με κάρτες, σίγουρα θα ξέρεις το Magic: The Gathering. Αποτελεί ίσως το παλιότερο και περισσότερο διαχρονικό παιχνίδι που υπάρχει μέχρι τώρα. Αν είσαι φαν αυτού σίγουρα θα έχεις μάθει ήδη για το νέο expansion του, Theros, που κυκλοφόρησε επίσημα και στη χώρα μας. Αν ωστόσο δεν είσαι τόσο «κολλημένος», εδώ είμαστε εμείς!

    Την περασμένη εβδομάδα, η Wizards of the Coast μας κάλεσε σε μια ειδική εκδήλωση στο (υπερτέλειο, να πάρεις τους φίλους σου να πάτε) κατάστημα Κάισσα Café για να μας παρουσιάσει και να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του Theros. Πρόκειται λοιπόν για το 62ο (!!!) expansion του Magic: The Gathering, και είναι το πρώτο της ομώνυμης σειράς, αφού πρόκειται να κυκλοφορήσουν άλλα δύο (Born of the Gods, Journey into Nyx) μέσα στο 2014.

    theros-parousiasi
    Εν ώρα παρουσίασης…

    Γιατί όμως τέτοιος χαμός με το Theros; Διότι το expansion συνδέεται με την αρχαία Ελλάδα και σχεδιαστικά, αλλά και ονοματολογικά. Αρχαίοι ελληνικοί μύθοι, άθλοι, περιπέτειες, ταξίδια ηρώων και άλλα πολλά βρίσκονται πλέον στο Magic.

    Ήδη λοιπόν το Theros κυκλοφορεί σε Booster Packs, Intro Packs και Fat Packs, ενώ στις 18 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν και τα Event Decks. Αν ψήνεσαι να τσιμπήσεις κάποιο από τα καινούρια πακέτα, είτε να συμμετάσχεις σε κάποιο τουρνουά ή event –και πίστεψέ μας γίνονται πάααααρα πολλά στη χώρα μας (ούτε εμείς το πιστεύαμε αρχικά)- μπορείς να βρεις τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα ανά την Ελλάδα στο store and event locator στην επίσημη ιστοσελίδα του Magic: The Gathering εδώ.

    magic-kaissa-card-packs
    Πολύ πράμα εκεί στην Κάισσα! ;)

    Αν από την άλλη είσαι ο «ψηφιακός» τύπος και δεν είσαι σε φάση να μαζεύεις καρτούλες, τότε δεν έχεις παρά να τσιμπήσεις το ψηφιακό παιχνίδι Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers, με το οποίο θα την καταβρείς ακόμα κι αν είσαι τελείως άσχετος με το άθλημα.

    Τσέκαρε ένα σούπερ «κουλάτο» τρέιλερ για το Theros…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles