24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Θες να μάθεις πώς το Foursquare κατάφερε να διαθέτει πάνω από 55 εκατ. τοποθεσίες;

    Όπως θα γνωρίζεις, το Foursquare πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν check-in σε φυσικές τοποθεσίες, καθώς και να βρίσκουν τοποθεσίες οι οποίες βρίσκονται κοντά τους, να διαβάζουν χρήσιμες πληροφορίες γι’αυτές από άλλους χρήστες κλπ. Πώς κατάφερε το Foursquare να δημιουργήσει τη βάση δεδομένων του με τις πάνω από 55 εκατομμύρια τοποθεσίες; Η απάντηση βρίσκεται στη λέξη Superusers.

    foursquare-superusers-map

    Ξεκινώντας από τις αρχές του 2009, οι χρήστες μπορούν να στείλουν αίτηση στο Fourquare για να αναβαθμίσουν το λογαριασμό τους σε Superuser. Ένας Superuser έχει ειδικά προνόμια για επεξεργασία των τοποθεσιών (έχει και δικό του σήμα). Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 40.000 superusers σε 147 διαφορετικές χώρες, χάρη στους οποίους το Foursquare έχει δημιουργήσει την τόσο δυνατή βάση δεδομένων του, η οποία χρησιμοποιείται από πολλές άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα το Instagram. Είναι πάνω από 1.000.000 οι αλλαγές που πραγματοποιούν οι superusers κάθε μήνα.

    Όσον αφορά τη συνέχεια, το Foursquare φαίνεται πως θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία για να γίνει κάποιος superuser και να μπορέσει να βοηθήσει στην επεξεργασία τοποθεσιών. Ήδη, φαίνεται πως έχει λανσάρει μία επιλογή για όλους τους χρήστες, ώστε να προτείνουν αλλαγές σε μία τοποθεσία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles