17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Προστατεύστε τα αγαπημένα σας gadgets με θήκες κάθε είδους από τη CellPhones

    Αγοράσατε την αγαπημένη σας συσκευή (smartphone ή tablet) φοβάστε όμως να την βγάλετε από το σπίτι μην πάθει το παραμικρό. Η λύση είναι μία θήκη που πρέπει να προμηθευτείτε το συντομότερο δυνατόν.

    Εμείς ρίξαμε μία ματιά αυτή τη φορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CellPhones και τη μεγάλη ποικιλία σε θήκες που διαθέτει για τις περισσότερες συσκευές της αγοράς. Την πλήρη γκάμα μπορείτε να τη δείτε εδώ, ωστόσο εμείς επιλέξαμε τρεις από τις προτάσεις και σας τις παρουσιάζουμε.

    Θήκη Samsung Book Cover EF-BP600BB Galaxy Note 10.1 (2014) Βlack

    samsung_book_cover_ef_bp600bb_galaxy_note_101_2014_lack_300

    Βελτιώστε την ποιότητα της ψυχαγωγίας σας βρίσκοντας τη γωνία που προτιμάτε για την οθόνη του Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) . Όταν τελειώσετε την παρακολούθηση απλά κλείστε την θήκη για να προφυλάξετε την οθόνη με το μαλακό εσωτερικό υλικό. Η λεπτή θήκη δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στη μεταφορά και μετακίνηση με την αγαπημένη σας συσκευή.

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Θήκη HTC Flip Case HC V911 Desire 500 Black/Red

    htc_flip_case_hc_v911_desire_500_blackred_300

    Συνδυάζοντας το εξαίσιο, κομψό σκληρό περίβλημα με ένα προστατευτικό υφασμάτινο κάλυμμα, η θήκη διπλής αναδίπλωσης με καπάκι HTC δεν προσφέρει μόνο εξαιρετική προστασία στο νέο HTC Desire 500, αλλά, επίσης, διπλώνει και γίνεται οριζόντια βάση. Έτσι, ποτέ δεν θα χρειαστεί να κρατήσεις το νέο HTC Desire 500 σου όσο απολαμβάνεις τις ταινίες, τη μουσική και τα παιχνίδια σου.

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Θήκη Rock Flip Case Excel Preview Sony Xperia Z1 L39H Black

    rock_flip_case_excel_preview_sony_xperia_z1_l39h_black_300

    Προστατέψτε το αγαπημένο σας smartphone από χτυπήματα, γρατσουνιές και σκόνη με τη θήκη Flip Rock!Σχεδιασμένη να ταιριάζει απόλυτα στο κινητό σας διατηρώντας το λεπτό και κομψό. Η θήκες rock είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά για καλύτερη εφαρμογή πάνω στο τηλέφωνο, τα οποία εγγυώνται και την προστασία της οθόνης σε περίπτωση πτώσης ή και φυσιολογικής καθημερινής φθοράς

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles