15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Θήκες για το iPhone 5C (!) διατίθενται ήδη στο Amazon

    Δεν προλάβαμε να διαβάσουμε τις φήμες ότι το οικονομικό iPhone που ετοιμάζει η Apple ίσως ονομάζεται iPhone 5C και, άμεσα, εμφανίστηκαν στο Amazon θήκες (!) για τους μελλοντικούς αγοραστές του smartphone της αμερικανικής εταιρείας.

    iphone5c-case-amazon

    Ονομάζονται S5C Elago Slim Fit 2 και μπορείτε να τις… προπαραγγείλετε από τώρα (προμηθευτής και πωλητής των εν λόγω αξεσουάρ είναι η εταιρεία elago design) ενώ στη σχετική σελίδα διαβάζουμε ότι οι θήκες θα είναι διαθέσιμες στα τέλη Αυγούστου. Το δε κόστος τους φτάνει τα 10,99 δολάρια, ανεβαίνει όμως έως τα 24,99 δολάρια, αν αγοράσετε μαζί και screen protector.

    Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε ποιος θα αγόραζε ένα αξεσουάρ το οποίο αφορά ένα προϊόν που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ούτε και φυσικά κανείς μπορεί να εγγυηθεί ότι οι εν λόγω θήκες θα ταιριάζουν στο οικονομικό iPhone (ακόμη κι αν η ύπαρξή του πλέον επιβεβαιώνεται).

    Πριν “μιλήσει” επίσημα η Apple και ο Tim Cook, τίποτα εξάλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% σίγουρο, οπότε θα προτείναμε μην μπείτε στη διαδικασία να ξεγελαστείτε από κάποιον επιτήδειο που θέλει να προωθήσει από τώρα τα αξεσουάρ του. Εκτός και αν έχετε κάποιο περίεργο “βίτσιο” ως συλλέκτης, οπότε απλά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles