15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Θήκες κινητών Ghostek στο Mozik.gr!

    Η εταιρεία Ghostek είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανθεκτικών cases για κινητά. Με τις θήκες κινητών Ghostek προστατεύεις απόλυτα την συσκευή σου συνδυάζοντας την κομψότητα με την ασφάλεια. Για σένα που θες να έχεις το κινητό συνέχεια μαζί σου, όπου και αν βρίσκεσαι, σίγουρα είναι η κατάλληλη επιλογή, καθώς θα προφυλάξουν το smartphone σου από κάθε πρόκληση όπως πτώση, φθορά, γρατζουνιές, ακόμα και νερό.

    Η σειρά Nautical σχεδιάστηκε για να προσφέρει στο iPhone 12 την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα που του αξίζει. Είναι 100% αδιάβροχη προστατεύοντας το κινητό όχι μόνο από μερικές σταγόνες, αλλά, ακόμη και κάτω από την επιφάνεια του νερού. Οι θήκες της σειράς Nautical είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά υλικά και σχεδιασμένες με το πρότυπο MIL-STD 810G κρατώντας το iPhone / Samsung ασφαλές από χτυπήματα και πτώσεις από ύψος έως και 2 μέτρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η θήκη δεν επηρεάζει καθόλου την αρχική εμφάνιση του smartphone και όλες οι λειτουργίες του παραμένουν εύκολα προσβάσιμες.

    Οι θήκες της σειράς Atomic Slim από την Ghostek είναι ο τέλειος συνδυασμός απόλυτης προστασίας και μοντέρνου design. Η κατασκευή τους με διπλή ενίσχυση και κράμα αλουμινίου, θα προστατεύσει τη συσκευή σου από την καθημερινή φθορά. Διαθέτουν ανυψωμένες γωνίες, που προφυλάσσουν τη κάμερα και την οθόνη, ενώ παράλληλα, είναι σχεδιασμένες με την πρωτοποριακή τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών R7x. Η εξαιρετική σχεδίαση τους επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση του iPhone / Samsung κινητού σου και δεν μειώνει τη λειτουργικότητα του.

    Στο Mozik.gr θα βρεις επιπλέον, και τις θήκες της σειράς Covert για iPhone και Samsung συσκευές. Χαρακτηριστικό στοιχείο τους, ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός και το elegant design. Ακόμη πιο εντυπωσιακή, είναι η προηγμένη κατασκευή τους για ισχυρή αντοχή σε κραδασμούς, χάρη στην τεχνολογία R2x shockproof. Επιπλέον, διαθέτουν εργονομικό kickstand και παραμένουν απόλυτα συμβατή με το Touch ID.

    Πέρα από την προστασία και την ασφάλεια του smartphone σου, η Ghostek διαθέτει επίσης, μεγάλη ποικιλία σε καλώδια φόρτισης (USB – C, micro cable) υψηλής ποιότητας και με ισχυρή ανθεκτικότητα.

    Στο Mozik.gr θα βρεις την μεγαλύτερη ποικιλία σε επώνυμες θήκες κινητών στην αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles