20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θήκες κινητών, βρες κορυφαία brands στο Mozik.gr

    Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις δύο από τα αγαπημένα μας brand, τα οποία είναι διαθέσιμα στο Mozik, για να εξοπλίσεις το smartphone σου αποτελεσματικά και με στυλ. Δες περισσότερα για τη Nomad και τη Ghostek.

    Nomad

    Κομψός σχεδιασμός και υψηλή ποιότητα, σημαίνει Nomad. Οι θήκες smartphone Nomad συνδυάζουν τον minimal σχεδιασμό με την απόλυτη προστασία, που θέλει κανείς να έχει για το iPhone του. Σχεδιασμένες από ποιοτικό και εύκαμπτο horween leather προσδίδουν πολυτέλεια και ταυτόχρονα vintage εμφάνιση, ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Επιπροσθέτως, οι θήκες Nomad διαθέτουν πρόσθετες υποδοχές για κάρτες και μετρητά, ενώ υποστηρίζουν και ασύρματη φόρτιση.

    Ghostek

    Η Ghostek διαθέτει μια κορυφαία συλλογή με waterproof cases, οι οποίες αποτελούν την πιο εξελιγμένη καλοκαιρινή πρόταση και όχι μόνο. Οι αδιάβροχες θήκες Ghostek προσφέρουν 100% προστασία από νερό, άμμο και σκόνη, ενώ παράλληλα διαθέτουν αντιολισθητική πρόσοψη για απόλυτη προστασία και λειτουργικότητα. Παρ΄ όλο που είναι αδιάβροχες, με τις θήκες Ghostek μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του smartphone σου, έχοντας πλήρη πρόσβαση στα πλήκτρα, στους αισθητήρες και στην κάμερα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

    Στο Mozik.gr θα βρεις κορυφαία Premium Accessories για το smartphone σου. Οι θήκες κινητών που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας, προηγμένης τεχνολογίας και ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles