15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Θήκες Universal Leather Line Book Magnet 3M από τη Volte-tel

    Νέες θήκες UNIVERSAL LEATHER LINE BOOK MAGNET 3M από τη VOLTETEL, κατάλληλες για όλα τα smartphones, με μοντέρνο σχεδιασμό που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

    volte-tel-new

    Ο 8 φορές ισχυρότερος μαγνήτης εσωτερικά, καθώς και η ειδικής κατασκευής, ισχυρή  αυτοκόλλητη επιφάνεια, συγκρατεί το τηλέφωνο στη θέση του, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του, φόρτιση, handsfree χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τη θήκη. Το τηλέφωνο αφαιρείται και επανατοποθετείται στη θήκη πανεύκολα σε οποιαδήποτε θέση σας βολεύει, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε σειρά μαγνητών θέλετε (για να τραβήξετε φωτογραφία ή βίντεο).

    Η ειδική οπή στη θέση του ακουστικού στο μπροστινό κάλυμμα δίνει άνεση στην επικοινωνία, αφού σας επιτρέπει να μιλάτε με κλειστό το book-cover, καθώς τo λουράκι με μαγνητικό κούμπωμα προσδίδει μεγαλύτερη ασφάλεια.

    Στο εσωτερικό της διαθέτει θήκη για χαρτονομίσματα και εύχρηστες εγκοπές για τις επαγγελματικές και πιστωτικές σας κάρτες.

    Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαθέσιμες διαστάσεις από 4,0” έως 4,6”, 4,5” έως 5,1” και 5,0” έως 5,7” ανάλογα με τις διαστάσεις του smartphone σας, και σε 4 διαφορετικά χρώματα Μαύρο, Άσπρο, Μπλε, και Ροζ για να επιλέξετε.

    Οι UNIVERSAL LEATHER LINE BOOK MAGNET 3M τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα, είναι ελαφριές, λεπτές και δεν επηρεάζουν τις λειτουργίες του τηλεφώνου.

    Δείτε τις θήκες UNIVERSAL LEATHER LINE BOOK MAGNET 3M 4,0” έως 4,6” ΕΔΩ.

    Δείτε τις θήκες UNIVERSAL LEATHER LINE BOOK MAGNET 3M 4,5” έως 5,1ΕΔΩ.

    Δείτε τις θήκες UNIVERSAL LEATHER LINE BOOK MAGNET 3M 5,0” έως 5,7” ΕΔΩ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles