14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Lenovo επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τα λεπτότερα ThinkPad T, X και S Series Ultrabooks

    ThinkPad-440s II

    Νέες Full HD οθόνες και “hot swap” τεχνολογία μπαταριών που προσφέρει έως και 17 ώρες ζωής

    Νέα σειρά ThinkPad S που συνδυάζει απόδοση και στυλ για τις μικρές επιχειρήσεις

     

    Η Lenovo  ανακοινώνει τις νέες λεπτότερες προσθήκες στο portfolio των θρυλικών ThinkPad, τα ThinkPad T440s, T440 και X240 Ultrabook laptops που επιδεικνύουν μοναδική αίσθηση και εμφάνιση.  Ο νέος μοντέρνος σχεδιασμός των ThinkPad laptops προσφέρει στους χρήστες την απόδοση που αναμένουν στην επιχείρηση, ενώ προκαλεί τον ενθουσιασμό ενός laptop που έχει σχεδιαστεί για προσωπική χρήση. Στα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνεται η 20% λεπτότερη εμφάνιση, μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μέχρι και 45% μεγαλύτερα track pads με βελτιωμένη λειτουργικότητα click που υποστηρίζει καλύτερα τα Windows 8. Τα νέα αυτά laptops προσφέρουν ολοήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας χάρη στη νέα καινοτόμα τεχνολογία Power Bridge, ενώ συνεχίζουν να εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία, που τους έχουν χαρίσει τη θρυλική θέση της κορυφαίας εμπορικής μάρκας laptop.

    «Οι διαρκείς βελτιώσεις και η δυνατή μας φιλοδοξία να φτιάχνουμε συνέχεια καλύτερα laptops, οδήγησε στη δημιουργία των λεπτότερων, ελαφρύτερων ThinkPad laptops, τα οποία έχουν πιο απλό και ξεκάθαρο σχεδιασμό αλλά και μπαταρία με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής που ξεπερνά τις 17 ώρες», είπε ο Dilip Bhatia, vice president, Marketing, του Think Business Group της Lenovo. «Μετά από εκτεταμένη έρευνα με εκατοντάδες χρήστες υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, η Lenovo έχει επαναφέρει τα πρότυπα για τα business class Ultrabooks.  Οι χιλιάδες ώρες εργασίας με τους καταναλωτές και τους επιχειρηματικούς χρήστες έχουν συμβάλει σε καινοτομίες και βελτιώσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική χρήση των υπολογιστών μας. Ο νέος σχεδιασμός του ThinkPad ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των IT managers αλλά και των τελικών χρηστών.»

    Απλοποιώντας την τεχνολογία

    Δουλεύοντας με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και αξιοποιώντας πλήρως τους τελευταίους 4ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, τα νέα ThinkPad Ultrabooks μπορούν να επιτύχουν μέχρι και 17 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στη νέα τεχνολογία Power Bridge που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εξωτερικές μπαταρίες χωρίς να κλείνει το PC τους. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό, που διατίθεται στις μπαταρίες ThinkPad 68 (23.5Wh), 68+ (72Wh), και 48Wh, χαρίζει ευελιξία, και μέγιστη διάρκεια και απόδοση μπαταρίας σχεδόν σε κάθε περίσταση, επεκτείνοντας την παραγωγικότητα όλη την ημέρα. Αυτές οι εξωτερικές μπαταρίες ThinkPad είναι κοινές μεταξύ των νέων ThinkPad Ultrabooks.

    Απόλυτα δεσμευμένα στην ποιότητα και την αξιοπιστία των ThinkPad, τα νέα Ultrabooks περιλαμβάνουν πολυάριθμους αισθητήρες παρακολούθησης του συστήματος τους: G-sensor για την ανίχνευση σοκ, θερμικούς αισθητήρες για την ανίχνευση και τη διαχείριση θερμότητας, αισθητήρες τάσης για τον έλεγχο και την προστασία των βασικών συστατικών. Η προστασία του υλικού και των δεδομένων αποτελούν βασική προτεραιότητα του σχεδιασμού των ThinkPad εδώ και καιρό. Με βιομετρική ασφάλεια δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργία ανίχνευσης παραβίασης, που συνδέονται με την μονάδα Trusted Platform Module, εξασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων. Το ελαφρύ περίβλημα από ανθρακονήματα αυξάνει την προστασία του υπολογιστή και συμβάλει στη δημιουργία ενός ελαφρύτερου και λεπτότερου Ultrabook. Το ThinkPad line-up προσφέρει νέες κοινές λύσεις docking. Με απλούστερα και πιο εύχρηστα σχέδια, τα νέα, μικρότερα και λεπτότερα ThinkPad Basic Dock, Dock Pro και Ultra Dock προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα συνδέσεων και βελτιώσεων.

    ThinkPad-440s I

    ThinkPad T440s και T440: Η Καλύτερη Επιλογή για τους Επιχειρηματίες Χρήστες

    Τα ThinkPad T Series είναι ο στυλοβάτης του επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου της Lenovo και συνεχίζουν την κληρονομιά του πιο δημοφιλή φορητού υπολογιστή της Lenovo, με τα νέα ThinkPad T440s και T440. Έχοντας πολλά κοινά χαρακτηριστικά, τα δύο μοντέλα προσφέρουν έως και ένα terabyte αποθήκευσης ή υψηλής ταχύτητας δίσκους (SSD), νέας γενιάς WiFi και προαιρετική τεχνολογία 4G WWAN. Με πάχος μόλις 21 χιλιοστά, οι δύο φορητοί υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη απόδοση στους κινούμενους επαγγελματίες, με εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το ThinkPad T440s είναι διαθέσιμο με full HD οθόνη αφής, ενώ το T440 διαθέτει HD+ 14 ιντσών οθόνη, με προαιρετική δυνατότητα αφής, για μια βελτιωμένη εμπειρία Windows 8. Το ThinkPad T440 διατίθεται και με μια προαιρετική ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών για μεγαλύτερη ασφάλεια.

    ThinkPad X240s II

    ThinkPad X240: Το όνειρο του περιπλανώμενου πολεμιστή

    Το ThinkPad X240 είναι το ιδανικό επιχειρηματικό ultraportable. Σχεδιασμένο για έντονη εργασία και ακραία κινητικότητα, το X240 ζυγίζει λιγότερο από τρία κιλά και είναι μόλις 20,3 χιλιοστά λεπτό. Διαθέτοντας μέχρι και 4ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστές, έως ένα terabyte αποθηκευτικό χώρο, 12,5 ιντσών Full HD οθόνη με επιλογή αφής, το μοναδικής ακριβείας ThinkPad φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και την δυνατότητα να δουλέψετε “dongle free” με ένα ολοκληρωμένο σετ θυρών για πλήρη συνδεσιμότητα, το X240 είναι το απόλυτα λεπτό και ελαφρύ Ultrabook.

    ThinkPad S Series: Σχεδιασμένα για τις Μικρές Επιχειρήσεις On the Go

    Είτε προορίζονται για εργασία είτε για διασκέδαση τα νέα ThinkPad S440 και S540 συνδυάζουν μοναδική εμφάνιση και αίσθηση δίνοντας την εντύπωση ενός «πλωτού» PC ενώ διαθέτουν ultra-thin bezel που μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερο μορφή. Με τους τελευταίους 4ης γενιάς Core επεξεργαστές Intel, έως και Full HD anti-glare οθόνες αφής και ευδιάκριτα γραφικά, τα S440 και S540 συνδυάζουν ιδανικά την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων και των προσωπικών υπολογιστών. Η μοναδική υποδοχή της Lenovo OneLink επιτρέπει την απλή σύνδεση καλωδίων στο Dock OneLink για superfast USB 3.0, native video, Gigabit Ethernet και τροφοδότηση του ThinkPad.

    Βελτιώστε την εμπειρία ThinkVision

    Για πρώτη φορά, η Lenovo εισάγει 21:09 πανοραμική απεικόνιση στη νέα οθόνη ThinkVision. Με μια 29 ιντσών AH-IPS LED backlit οθόνη που προσφέρει 33% περισσότερο χώρο προβολής από μία παραδοσιακή οθόνη 16:9, η νέα ThinkVision LT2934z προσφέρει μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία. Ταυτόχρονα οι εφαρμογές του Office δείχνουν σημαντικά περισσότερες πληροφορίες ενώ οι ταινίες και τα παιχνίδια φαίνονται εξαιρετικά στην οθόνη 2560×1080. Ακόμα καλύτερα, η LT2934z περιλαμβάνει μια Full HD κάμερα, διπλό μικρόφωνο και ηχεία, για απαράμιλλη απόδοση στα video calls ενώ η Picture-in-Picture δυνατότητα επιτρέπει μια συνεχή multitasking ροή εργασίας.

    Lenovo Services για ολοκληρωμένες λύσεις

    Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της Lenovo Services παρέχει ιδιαίτερη αξία στις επιχειρήσεις. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον πελάτη, την ποιότητα και την ανταπόκριση στις ανάγκες του, το Lenovo Services προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις εξασφαλίζοντας μέγιστη παραγωγικότητα. Διαθέτοντας Warranty Extensions, Upgrades, Accidental Damage Protection, Keep Your Drive, Priority Technical Support και μία πλήρη σειρά από εργοστασιακές και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες εγκατάστασης, η Lenovo βοηθά στην αποτελεσματική γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles