16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός είναι ο David, το ρομπότ που θα στοιχειώσει τους εφιάλτες μας μετά την προβολή του Prometheus

    8 Ιουνίου είναι η ημερομηνία που αναμένεται να βγει στις αίθουσες η ταινία Prometheus, του Ridley Scott, μία ταινία που υπόσχεται να μας φέρει αντιμέτωπους με το μέλλον.

    Τα Fox Studios, διέρρευσαν ένα διαφημιστικό βίντεο με τον David, ένα ρομπότ που είναι το τελευταίο δημιούργημα της φανταστικής Weyland Corporation. Το ανδροειδές αυτό θα υπηρετεί στην ταινία ως μπάτλερ και συντηρητής στο σκάφος στο οποίο θα επικεντρώνεται η ταινία . Ένα σκάφος, οι επιβάτες του οποίου αναζητούν την προέλευση της ανθρωπότητας στα πιο σκοτεινά σημεία του διαστήματος.

    Τα Fox Studios εδώ και πολλούς μήνες έχουν ξεκινήσει μία εξαιρετική καμπάνια για την προώθηση της ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν ονόματα όπως η Charlize Theron, η Noomi Rapace, ή ο Guy Pearce. Μέρος αυτής της καμπάνιας πριν μήνες ήταν και μία ομιλία TED από το 2023, που πραγματοποίησε ο υποτιθέμενος CEO της Weyland Corporation, ρόλος που ενσαρκώνει ο Guy Pearce.

    Το βίντεο αυτό όμως με τον David (Michael Fassbender) και διέθεσε πρώτο σε αποκλειστικότητα το Mashable είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, στην σκέψη ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα ρομπότ που είναι τόσο τέλειο, τόσο ανθρώπινο.
    Δείτε το. Θα ήταν ένα ρομπότ που θα θέλατε να είχατε στην κατοχή σας;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles