14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δες την επόμενη Lamborghini συσκευή σου, αν μιλάς Ρωσικά κι αν είσαι αηδιαστικά πλούσιος

    Είναι αλήθεια πως οτιδήποτε φτιάχνεται για τους Ρώσους μεγιστάνες που ανήκουν στην κατηγορία των «νεόπλουτων», είναι υπερβολικό. Σε όλα του. Από τα έπιπλα έως τα smartphones. Μάλιστα, η αντιαισθητική σχολή αυτή έχει αρχίσει να μετακομίζει και στην Κίνα που εμφανίζονται κι εκεί οι νεόπλουτοι. Η κακογουστιά φαίνεται πως είναι μεταδοτική ασθένεια καθώς πιστεύει πως «όσο πιο πολύ λάμπει, τόσο καλύτερο είναι».

    Μέσα σε αυτά τα πλαίσια βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το Ρωσικό site Hi-Tech Mail, ετοιμάζεται να βγει μία νέα σειρά συσκευών από τη Lamborghini. Η σειρά αυτή θα περιλαμβάνει 2 χρυσοποίκιλτα feature phones, ένα tablet και ένα Android smartphone. Οι ευτυχισμένοι Ρώσοι αναμένεται να έχουν την δυνατότητα να τα σετάρουν με τις Lamborghini τους από τον ερχόμενο Αύγουστο.

    Το smartphone που μας ενδιαφέρει αναμένεται να λέγεται TL700, το σώμα του είναι φτιαγμένο από μέταλλο και δέρμα κροκόδειλου και η οθόνη προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφειριού. Αυτός είναι ο λόγος που το τηλέφωνο θα κάνει 2,758 δολάρια; Ναι, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο άλλο λόγο καθώς, τεχνικά, η 3,7 ιντσών οθόνη έχει ανάλυση 800×400 και διαθέτει μία κάμερα 5MP.

    Βέβαια, θα μας πείτε, υπάρχει και το tablet. Το tablet με την σειρά του, με το όνομα L2800, έχει οθόνη με 9,7 ίντσες διαγώνιο, ανάλυσης 1024 x 768, απροσδιόριστο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2 GHz και RAM στα 512 ΜΒ. Λυπούμεθα, αλλά δεν έχει ίχνος χρυσού πάνω του. Μάλλον γι αυτό πωλείται πιο φτηνά από το smartphone, δηλαδή στα 2298 δολάρια.

    Τα νέα τα διαβάσαμε στο Verge και δεν θέλουμε να το κρύψουμε. Είμαστε σίγουροι πως τόσο εκείνοι, όπως κι εμείς, κάνουν πάρτι με την προοπτική της κυκλοφορίας των συγκλονιστικών συσκευών που θα σαρώσουν τα high profile club της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης (sic).

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles