15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στα σκαριά ταινία για τον Thomas Edison από την Bad Robot του J.J Abrams

    Η επιτυχία κινηματογραφικών παραγωγών που εμπνέονται από βιογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων της επιστήμης, όπως έγινε φέτος με τα “The Imitation Game” και “The Theory of Everything”, φαίνεται πως οδηγεί σε ακόμη περισσότερες σχετικές ταινίες στο μέλλον.

    iE4e8YS

    Έτσι, φαίνεται πως ο “μάγος του Menlo Park”, όπως έχουν αποκαλέσει κάποιοι τον Thomas Edison, θα αποτελέσει έμπνευση για μία νέα ταινία που φαίνεται ότι ετοιμάζει για τη ζωή του η εταιρεία “Bad Robot Productions” του διάσημου παραγωγού J.J Abrams.

    Ο θρυλικός εφευρέτης, μεταξύ άλλων, του μικροφώνου, του φωνογράφου και του ηλεκτρικού λαμπτήρα, υπήρξε μία “εκκεντρική” ιδιοφυία της εποχής του, αλλά και ένας σημαντικός επιχειρηματίας, που είχε στην κατοχή του πάνω από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, ενώ θεωρείται και ένας “πατέρας” για το cinema, καθώς στο εργαστήριο του μαζί με τον βοηθό του William Dickson είχαν αναπτύξει πολλές σχετικές μηχανές.

    Ακόμη μία εταιρεία, η Weinstein Company είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το δικό της φιλμ για τον Edison “The Current War” πέρυσι, χωρίς, πάντως το project να έχει σημειώσει ιδιαίτερη κινητικότητα από τότε.

    Όσο για την εταιρεία Bad Robot, με πλούσιο “βιογραφικό” σε δημοφιλείς κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, στις επερχόμενες κυκλοφορίες της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα “Star Wars: The Force Awakens”, “Mission: Impossible V” και “Star Trek 3”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles