14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Thor: Love and Thunder: Νέο teaser προετοιμάζει τους fans για τη μεγάλη πρεμιέρα

    Το νέο film της Marvel Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα και στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη. Στο πλαίσιο αυτό, το studio κυκλοφόρησε ακόμη ένα trailer για την ταινία του Taika Waititi, που πριν ακόμα τη δούμε, γνωρίζουμε ότι θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για αυτό το καλοκαίρι.

    Στο τελευταίο video, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά στους Hemsworth και Bale, αφού στα προηγούμενα videos που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής παρουσιάστηκαν όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες. Σε αντίθεση με άλλα trailers, υπάρχουν κάποιες νέες σκηνές που δεν είχαμε δει ως τώρα, οπότε, μάλλον αξίζει να αφιερώσει κάποιος περίπου μισό λεπτό για να το δει.

    Ρίξτε μια ματιά στο νέο teaser του Thor: Love and Thunder:

    Στην επερχόμενη ταινία, ο Thor θα ξεκινήσει ένα ταξίδι, ώστε να βρει την εσωτερική του ηρεμία, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher. Αυτός απαιτεί την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην κοπέλα του, Jane Foster, η οποία προς έκπληξη του Thor και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor.

    Η συνέχεια την Πέμπτη 7 Ιουλίου στους κινηματογράφους.

    Διαβάστε επίσης:

    Better Call Saul: Νέα teaser trailers πριν το μεγάλο φινάλε (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles