21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Thor: Love and Thunder – Όλα όσα γνωρίζουμε για τo μεγάλο comeback του Θεού του Κεραυνού!

    Μπορεί εδώ και καιρό να μην είχαμε δει το παραμικρό από τον κόσμο του Love and Thunder, της νέας ταινίας του superhero της Marvel και… πρώην Avenger: Thor, ωστόσο η Marvel μας αποζημίωσε με ένα καταιγιστικό teaser trailer σύντομης διάρκειας, το οποίο μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά. Παρακάτω θα καταγράψουμε συγκεντρωτικά όλα όσα γνωρίζουμε για τις νέες περιπέτειες του Thor και πως πρόκειται να επηρεάσει τη Phase 4 του Marvel Cinematic Universe.  

    Ξεκινώντας από τoν επικεφαλή του project, o σκηνοθέτης Taika Waititi επιστρέφει στο σύμπαν του Θεού του Κεραυνού με το δικό του ξεχωριστό στυλ, το οποίο έχει πολλά στοιχεία από το glam rock ύφος της χρυσής δεκαετίας των 80s, φέρνοντας πίσω πολλούς από του αγαπημένους ήρωες που πλαισιώνουν τον κόσμο του δημοφιλούς ήρωα της Marvel. Σύμφωνα με το story, το οποίο παρουσιάστηκε στη Comic-con του San Diego το Love and Thunder, πρόκειται να παρουσιάσει μια διαφορετική (και λίγο πιο… soft) πλευρά του Thor, φέρνοντας στο προσκήνιο την Mighty Thor, Jane Foster.

    Οι νέες περιπέτειες του θα εστιάζουν σε ένα πιο εναλλακτικό ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης, με τον Thor να επιχειρεί να βρεθεί ξανά σε φόρμα, αφήνοντας ωστόσο πίσω τις υπερηρωϊκές μέρες του. Όμως όσο και εάν ο Ασγκαρντιανός Θεός προσπαθεί να ξεχάσει τον παλιό του εαυτό, το καθήκον πάντοτε τον καλεί… Μια νέα απειλή ονόματι Gorr the God Butcher, μια οντότητα η οποία έχει μια έφεση να εξολοθρεύει… θεούς εμφανίζεται στο προσκήνιο! Για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor ζητάει τη βοήθεια της Valkyrie, του Korg, του Star Lord και των Guardians of the Galaxy (οι οποίοι δείχνουν να είναι στο πλευρό του συνεχώς) αλλά και της Jane Foster, η οποία όπως είδαμε και στο trailer μεταμορφώνεται στην… Mighty Thor κραδαίνοντας το Mjolnir.

    Πηγή έμπνευσης για τo Love and Thunder αποτελεί το comic «The Mighty Thor», μια εξαιρετικά δημοφιλής σειρά comics στις τάξεις των Marvel fans. Στο εν λόγω comic το ενδιαφέρον μετατοπίζεται από τον Thor στην Jane Foster, η οποία μεταμορφώνεται ουσιαστικά σε θηλυκό Thor. Το Mjolnir «αποφασίζει» να αφήσει τον Thor και να περάσει στην κατοχή της Jane (όπως ακριβώς είχε συμβεί και με το Captain America στο End Game). Με βάση το comic, η σχέση που αναπτύσσει η Jane με το θρυλικό σφυρί της Asgard έχει και το ανάλογο «τίμημα», καθώς όποτε το χρησιμοποιεί τότε μεγαλώνει ο καρκίνος που την ταλαιπωρεί στο στήθος της (άγνωστο εάν θα υπάρχει αυτό το concept και στη ταινία). Τώρα βέβαια εάν θα υπάρξει κάποια σύνδεση με το Multiverse της Marvel, το οποίο θα «δικαιολογεί» τη δυνατότητα της Jane να χρησιμοποιεί το Mjolnir, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στη συνέχεια.

    Ένα στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του story είναι ότι πέραν από τους ημίθεους Asgardians, στη νέα ταινία του Thor πρόκειται να γνωρίσουμε και τους Θεούς του Ολύμπου, οι οποίοι εμφανίζονται αρκετά στο σύμπαν της Marvel. Ήδη γνωρίζουμε ότι τον Δία θα τον υποδυθεί ο Russell Crowe και ακούγεται έντονα η φήμη ότι θα δούμε και τον Ηρακλή, έναν ήρωα που έχει πρωταγωνιστήσει στα comics της Marvel. Πέραν του Russell Crowe, όλοι οι αγαπημένοι ηθοποιοί που πλαισιώνουν των Thor (Chris Hemsworth) επιστρέφουν στους ρόλους τους, με το ΑΑΑ cast να περιλαμβάνει τους: Natalie Portman (Jane Foster), Chris Pratt (Starlord), Tessa Thompson (Valkyrie), Bradley Cooper (Rocket – φωνή), Vin Diesel (Groot – φωνή), Dave Bautista (Drax), Taika Waititi (Korg – φωνή) Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis), ενώ ο Christian Bale θα υποδυθεί τον μεγάλο villain Gorr.

    Το Thor: Love and Thunder, είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 8 Ιουλίου 2022 (αρχική ημερομηνία ήταν το Νοέμβριο του 2021) και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση. Θυμηθείτε ξανά το teaser trailer…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles