18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    «Θωράκισε» το smartphone στις διακοπές! Οι καλύτερες αδιάβροχες θήκες της αγοράς στη Cellphones

    Οι σημερινοί καταναλωτές είναι αδύνατο να φανταστούν την καθημερινότητά τους χωρίς τις απεριόριστες δυνατότητες που δίνει ένα smartphone και για το λόγο αυτό επενδύουν συχνά αρκετά χρήματα σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που τους λύνουν τα «χέρια» και στην εργασία και στην προσωπική τους ζωή. Το κινητό είναι πλέον ένα πολύτιμο «εργαλείο» που δε γίνεται να το αφήνουμε στην…τύχη του, ειδικά το καλοκαίρι! Για την προστασία του όμως απαιτούνται τα κατάλληλα αξεσουάρ, τα οποία παραδοσιακά αναζητάμε σε φυσικά και online καταστήματα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας εδώ και χρόνια.

    Η Cellphones δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 2004 και έχει χαράξει τη δική της πορεία μέσα από συνεργασίες με όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο κατάστημα ο επισκέπτης θα βρει, μεταξύ άλλων, μια τεράστια γκάμα σε αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, σε προσιτές τιμές, ώστε να μη χρειάζεται να κάνει… εκπτώσεις στην ποιότητα. Στην πρώτη γραμμή αυτή την περίοδο, μπαίνουν φυσικά οι αδιάβροχες θήκες κινητών, αφού βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και μαζί με την απόδραση στην παραλία αυξάνονται και οι πιθανότητες ατυχημάτων όσον αφορά τη συσκευή μας.

    Στο κατάστημα της Cellphones στην Καλλιθέα, επί της οδού Δαβάκη 40, αλλά και στο cell-phones.gr η ποικιλία σε αδιάβροχες θήκες είναι άξια λόγου. Η εταιρεία διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με την υπογραφή των πιο γνωστών εταιρειών τεχνολογίας, που θα εξασφαλίσουν την προστασία του smartphone από το νερό στις διακοπές και παράλληλα θα το «θωρακίσουν» απέναντι στον κίνδυνο γρατζουνιάς ή πτώσης.

    Μια καλή αδιάβροχη θήκη άλλωστε αποτελεί απαραίτητη «επένδυση» για τα σημερινά smartphones, αφού χαρίσει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες ακόμα και μέσα στη θάλασσα. Στη Cellphones ο ενδιαφερόμενος θα βρει θήκες που δεν επηρεάζουν ούτε στο ελάχιστο τη λειτουργία του της οθόνης αφής, τα πλήκτρα της συσκευής, την ποιότητα του ήχου ή την κάμερα, ενώ δεν λείπουν και οι πιο προσιτές προτάσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

    Βρες σήμερα την αδιάβροχη θήκη που χρειάζεται το δικό σου smartphone με μια επίσκεψη στο www. cell-phones.gr ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα.

    Διεύθυνση: Δαβάκη 40, Καλλιθέα, Αθήνα, 176 72

    Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9566000

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles