18.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    “Θρίλερ” με το spinoff του Jon Snow – Ο Kit Harington λύνει τη σιωπή του

    Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους fans του Game of Thrones, που περίμεναν να δουν ένα spinoff με το Jon Snow. Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, η σειρά δεν πρόκειται να υλοποιηθεί από το HBO.

    Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, το Game of Thrones έριξε τίτλους τέλους το 2019. Το δημοφιλές franchise ωστόσο συνεχίζει να εξελίσσεται με σειρές βασισμένες στα έργα του George R.R. Martin, συμπεριλαμβανομένων των House of the Dragon και του επερχόμενου A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

    Αρχικά, αναφέρθηκε το 2022 ότι ένα spinoff του Jon Snow, που θα αποτελούσε συνέχεια του Game of Thrones με τον χαρακτήρα του Kit Harington, βρισκόταν σε ανάπτυξη. Τώρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Screen Rant, ο Harington επιβεβαίωσε ότι η σειρά του Jon Snow δε θα πραγματοποιηθεί. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι το project βρισκόταν προηγουμένως σε στάδιο ανάπτυξης, αλλά “αυτή τη στιγμή είναι εκτός τραπεζιού”, επειδή “δεν μπορέσαμε να βρούμε τη σωστή ιστορία”. Ο ίδιος ο Harington ελπίζει να μπορέσουν να επανεξετάσουν το project κάποια στιγμή στο μέλλον.

    Διαβάστε, στη συνέχεια, τι δήλωσε ο ηθοποιός για το spinoff του Jon Snow:

    “Ποτέ δεν είχα μιλήσει πραγματικά γι’ αυτό, επειδή βρισκόταν υπό ανάπτυξη. Δεν ήθελα να διαρρεύσει ότι βρισκόταν σε ανάπτυξη,και δεν ήθελα οι άνθρωποι να αρχίζουν να πιστεύουν πράγματα, να ενθουσιάζονται ή να μισούν την ιδέα του, από τη στιγμή που μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Επειδή στην ανάπτυξη, κοιτάς κάθε γωνιά, και βλέπεις εάν αξίζει.

    Και αυτή τη στιγμή, δεν αξίζει. Αυτή τη στιγμή, είναι εκτός τραπεζιού, επειδή όλοι μας δεν μπορέσαμε να βρούμε τη σωστή ιστορία που θα ήμασταν αρκετά ενθουσιασμένοι γι’ αυτήν. Έτσι, αποφασίσαμε να το αφήσουμε στην άκρη για την ώρα. Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή στο μέλλον που θα επιστρέψουμε σε αυτό, αλλά αυτήν τη στιγμή, όχι”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles