17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Thule Backpacks: Simply the best backpacks out there.

    EnRoute_Skyline_white

    Η Thule ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1942 και από τότε μέχρι σήμερα, έχει ως στόχο να σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην καθημερινή σας ζωή και στις δραστηριότητες που αποτελούν το πάθος σας. Την Thule την γωνρίζετε απο τις μοναδικές λύσεις για αποθήκευση και μεταφορά στον χώρο του αυτοκινήτου (μπαγκαζιέρες, σχάρες ποδηλάτων κλπ). Πρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα σειρά προιόντων – Luggage & Bags. Απο την κατηγορία των Bags ξεχωρίζουμε τα backpacks τα οποία οι Σουηδοί πήγαν σε άλλο επίπεδο!

    Σχεδιασμένα για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, τα backpacks της Σουηδικής THULE φροντίζουν για την προστασία των ηλεκτρονικών σας συσκευών ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Στο εσωτερικό τους μπορείτε να μεταφέρετε το MacBook ή PC σας ενώ σας μένει άπλετος χώρος για μεταφορά των αξεσουάρ σας, ή ακόμα και του tablet σας. Μάλιστα, το SafeZone τσεπάκι του, είναι σε θέση να προστατέψει τα γυαλιά ή το smartphone σας από απρόσμενες πτώσεις. Και όλα αυτά με την επιπλέον προστασία από οτιδήποτε υγρό, χάρη στο water-resistant ύφασμα τους.

    Τα σακίδια της Thule διατίθενται από τα καταστήματα Public, Πλαίσιο, I-storm, I-system, Golden I, Mad Store και άλλους Apple Premium Resellers.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles