18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τι απαντά η Google για το φαινόμενο burn in στο Pixel 2 XL;

    Πριν λίγες ημέρες η Google γνωστοποίησε ότι διερευνά φαινόμενα burn in στο Pixel 2 XL. Πλέον, μαθαίνουμε τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής.

    pixel 2

    Εν συντομία η ίδια νιώθει αυτοπεποίθηση για τις οθόνες που τοποθέτησε στα νέα Pixel smartphones, ενώ θα διαθέσει δυο software updates για να προλάβει μελλοντικά φαινόμενα. Επίσης, θα προσφέρει δυο χρόνια εγγύηση στα Pixel 2 και Pixel 2 XL.

    Σε πρόσφατη δημοσίευση στα επίσημα forums υποστήριξης Google Pixel, ο Mario Queiroz εκ μέρους της εταιρείας αναφέρει: «Η έρευνά μας, μας επιτρέπει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση ότι οι οθόνες των νέων Pixel θα είναι τόσο καλές όσο αναμέναμε, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μειώσουμε τις ανησυχίες που υπάρχουν». Το πρώτο και πιο σημαντικό πρόβλημα, το screen burn in. Η Google αναφέρει ότι η έρευνα που διεξήγαγε έδειξε πως η κατάσταση με το Pixel 2 XL δεν είναι περισσότερο χειρότερη από τα άλλα smartphones της αγοράς, όσον αφορά το burn-in. Η ίδια, αναφέρει ότι ετοιμάζει τη διάθεση δυο ενημερώσεων για την άμβλυνση των ανησυχιών. «Εντατικές δοκιμές στην οθόνη του Pixel 2 XL έδειξε ότι ο ρυθμός με τον οποίο αυτή γερνά είναι συγκρίσιμος με άλλα smartphones της αγοράς. Η διαφορετική διάρκεια ζωής μεταξύ των pixel της οθόνης, δεν θα πρέπει να επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη από τη συσκευή του, καθώς δεν είναι ορατή υπό συνθήκες κανονικής λειτουργίας. Κατανοούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι ανησυχητικά όταν χρησιμοποιείτε ένα εξειδικευμένο display test app, επομένως λαμβάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να το διορθώσουμε αυτό μέσω software update.

    Αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε μια νέα αναβάθμιση στο λογισμικό, η οποία προσθέτει μια «εξασθένηση» των πλήκτρων της navigation bar στο κάτω μέρος της οθόνης των Pixel, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα αδράνειας. Η αναβάθμιση επίσης θα μειώσει τη μέγιστη φωτεινότητα της συσκευής». Επιπλέον αναφέρεται, ότι η Google θα πραγματοποιήσει μια αλλαγή στα χρώματα της οθόνης, τα οποία θα είναι κάπως πιο απαλά σε σχέση με αυτό που οι χρήστες έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα στο Android. Ωστόσο οι ανησυχίες του κόσμου δεν σταματούν στην πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου burn in ή στην επιλογή των χρωμάτων από την Google. Ορισμένοι πιστεύουν ότι το panel το οποίο έχει κατασκευαστεί από την LG, δεν είναι τόσο καλό όσο το panel της Samsung.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles