13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τι δουλειά έχει η Nokia στο event της Microsoft;

    Να λοιπόν που το πολυαναμενόμενο event της Microsoft, στο οποίο φημολογείται πως η εταιρεία θα προχωρήσει σε μία σημαντική ανακοίνωση που αφορά ένα καινούριο tablet, θα έχει κι έναν άλλο καλεσμένο: τη Nokia.

    Εχθές το βράδυ η Nokia και πιο συγκεκριμένα η Αμερικανική  facebook fanpage της εταιρείας, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία.

    Η εικόνα δείχνει την το νησί της Χαβάης, στο γνωστό overlay των Nokia maps. Η πρώτη υπόθεση όλων ήταν ότι ενδεχομένως η Nokia να βρίσκεται πίσω από το νέο tablet που αναμένεται να παρουσιάσει η Microsoft,  μέχρι που μία νέα φωτογραφία ανέβηκε πάλι στο αμερικανικό facebook fanpage:

    H φωτογραφία απεικονίζει το Roland RT 808 ένα ιστορικό συνθεσάιζερ που χρησιμοποιούνταν συχνά για την αναπαραγωγή ήχων κρουστών στους DJs και τα στούντιο ηχογραφήσεων την δεκαετία του 80 και 90.

    Τι σημαίνει αυτό; Έχει ρετρό διάθεση η Nokia; Μάλλον όχι. Σύμφωνα με τους “συνωμοσιολόγους” που είναι μέλη στη σελίδα της Nokia, απ’ ότι φαίνεται η Φιλανδική εταιρεία παίζει με τον αριθμό 808 (ο … ταχυδρομικός κώδικας της Χαβάη είναι 808). Έτσι, τα δύο teaser που ανέβασε η Nokia φαίνεται να μας προετοιμάζουν για το λανσάρισμα του Nokia 808 PureView στις ΗΠΑ και όχι τόσο για το tablet. Συνδυάστε τώρα και την εξαγορά της Scalado από τη Φιλανδική εταιρεία που φημολογείται ότι θα κάνει την τεχνολογία Pure View ακόμα πιο απολαυστική, εφόσον όσοι θα βγάζουν φωτογραφίες με την 41MP κάμερα του PureView, θα μπορούν να “παίζουν” με τις φωτογραφίες τους και… μάλλον έχουμε το story.

    Το ίδιο υποστηρίζει και το All Things D χωρίς όμως να δίνονται περισσότεροι συσχετισμοί με τη Microsoft. Εδώ και καιρό βέβαια φημολογείται η κυκλοφορία του Pure View σε Windows Phone, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι περισσότερο.

    Για να δούμε. Σίγουρα η Δευτέρα το βράδυ πάντως θα έχει ενδιαφέρον και για τις δύο εταιρείες…

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles