24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Τι είναι αυτό που μοιάζει με iPhone, το λένε iPhone, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις;

    Έκπληξη! Στη μακρινή Βραζιλία υπάρχει ένα iPhone διαφορετικό από αυτό που γνωρίζεις. Πώς γίνεται αυτό; Έτσι απλά, μία βραζιλιάνικη εταιρεία με την επωνυμία Gradiente μπορεί να πουλάει smartphones στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής. χρησιμοποιώντας το brand “iPhone”.


    Πρόκειται για συσκευές που, πάντως, δε χρησιμοποιούν το λειτουργικό της Apple, αλλά… Android.

    Η Gradiente υπέβαλε την αίτηση για να χρησιμοποιήσει το brand “iPhone” στη χώρα το 2000, όταν συνειδητοποίησε, όπως αναφέρει, ότι “θα υπάρξει μία τεχνολογική επανάσταση στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων με τη σύγκλιση της μετάδοσης φωνής και δεδομένων και τη λήψη μέσω mobile Internet”.

    To 2008, η κυβέρνηση της Βραζιλίας έδωσε στην εταιρεία την άδεια να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα για τα κινητά της. Η εταιρεία, μάλιστα, έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί το brand της Apple έως το 2018.


    Το “iPhone” της Gradiente ξεκίνησε να πωλείται την Τρίτη όπως θα δείτε σε αυτό εδώ το link. Η συσκευή “τρέχει” μία σχετικά παλιά έκδοση του Android (2.3.4), ενώ στα χαρακτηριστικά της συμπεριλαμβάνονται οθόνη αφής 3,7 ιντσών ανάλυσης 320×480 pixels, Bluetooth, 3G, Wi-Fi, dual-sim δυνατότητες και κάμερα 5MPixels. Όσο για την εμφάνισή της, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, μοιάζει αρκετά με το iPhone της Apple.

    Τι λέτε; Πώς σας φαίνεται το βραζιλιάνικο iPhone;

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles