20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τι συμβαίνει με το A113 που εμφανίζεται σε όλες τις ταινίες της Pixar;

    Εσύ, όπως κι εμείς, μπορεί να μην το ‘χεις προσέξει, όμως δεν παύει να ισχύει: σε όλες, μα όλες τις ταινίες της Pixar, εμφανίζεται με κάποιο τρόπο το Α113. Yeap, ένα γράμμα και τρεις αριθμοί που φαινομενικά δεν μοιάζουν να σημαίνουν κάτι. Έλα που σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση όμως και τη λύση στο ερώτημα αυτό ανέλαβε να δώσει η Huffington Post!

    a113

    Το A113 λοιπόν, όπως αρχικά αποκάλυψε ο χρήστης TheGhostWhoHatesSpills στο Imgur, παραπέμπει σε μία τάξη στο California Institute of Arts. Σε αυτή την τάξη διδασκόταν κατά τον πρώτο χρόνο φοίτησης το graphic design και το character animation, με άλλα λόγια η ειδικότητα των ανθρώπων της Pixar! Θέλοντας λοιπόν να αποδώσουν φόρο τιμής στον χώρο που ανακάλυψαν το πάθος τους αλλά και να προάγουν κάτι που όλοι στην εταιρεία (ή εν πάση περιπτώσει, αρκετοί) έχουν κοινό, το Α113 έγινε ο… επίσημος κωδικός της εταιρείας!

    Όσο για τις ταινίες που εμφανίζεται; Toy Story, Up, Finding Nemo και πολλές, πολλές ακόμα –στη γκαλερί που ακολουθεί θα δεις κάθε του εκδοχή! Όπως επισημαίνει η Huffington Post, το Α113 εντοπίζεται σε αρκετές ακόμα ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney όπως επίσης και σε σειρές κινουμένων σχεδίων που παίζουν στην αμερικάνικη τηλεόραση όπως τους Simpsons και το American Dad.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles