18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τι gadgets θα έχετε μαζί σας στις διακοπές;

    Τελειώνοντας ο Ιούλιος, αρκετοί από εμάς με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ετοιμαζόμαστε για διακοπές. Εντάξει, μπορεί το budget μας φέτος να μην είναι πολύ υψηλό, παρ’ όλα αυτά ίσως τελικά καταφέρουμε να βρούμε τη λύση για μία απόδραση. Το εξοχικό των γονιών ή ενός φίλου, μία σύντομη βόλτα σε κάποιο κοντινό προορισμό ή και πιο “μεγαλόπνοα” σχέδια για τους “προνομιούχους”, θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε για λίγο από τους ρυθμούς της δουλειάς και της πόλης και να δούμε τον κόσμο με διαφορετικό μάτι…

    laptop-beach

    Ποια, όμως, θα είναι η σχέση μας με την τεχνολογία κατά τη διάρκεια των διακοπών. Εντάξει, φανταζόμαστε ότι οι περισσότεροι θα έχουμε μαζί μας το smartphone (πιθανότατα με κάποια διαθέσιμα MB σε data από το πακέτο μας) οπότε μία σχέση με το Διαδίκτυο θα την κρατήσουμε. Από εκεί και πέρα, πάντως, τα υπόλοιπα μάλλον εξαρτώνται από τις υποχρεώσεις ή και απλά τη διάθεση του καθένα μας.

    Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ -ή αν θέλετε μία “συζήτηση” μεταξύ μας- για το τι gadgets σκοπεύει να έχει μαζί του ο καθένας από εσάς στις διακοπές του (πέρα από το smartphone, οκ). Κάποιοι ίσως αρκεστούν σε ένα tablet (για σερφάρισμα, επικοινωνία ακόμη και… φωτογραφικές ανάγκες). Κάποιοι άλλοι ίσως θέλουν το laptop (αν είναι και ultrabook ακόμη καλύτερα) μαζί με ένα stickάκι για τις διαδικτυακές τους ανησυχίες, αλλά και τη λίγη δουλειά που ίσως συνεχίζεται και τον Αύγουστο (Εμείς, εμπίπτουμε στην τελευταία κατηγορία).

    Εσείς; Πώς σκέφτεστε να περάσετε κατά τη διάρκεια της απόδρασής σας; Είναι τα gadgets ή το Internet κάτι που θεωρείτε απαραίτητο ή πιστεύετε ότι οι διακοπές ισοδυναμούν με την απόλυτη χαλάρωση και διακοπή κάθε είδους δραστηριότητας που σας απασχολεί και στην πόλη. Περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια αυτού του θέματος.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles