17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι κάνουν οι «Ήρωες των Windows 10» στην Ερμού;

    Η Microsoft Ελλάς, με αφορμή την κυκλοφορία των Windows 10, “των καλύτερων Windows που δημιουργήθηκαν ποτέ”, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια “Windows 10 Super Ήρωες” με πρωταγωνιστές τους Edge, Hello και Defender.

    erxontai

    Στο πλαίσιο της καμπάνιας, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τους “super ήρωες” στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, καθημερινά, έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, να φωτογραφηθείτε μαζί τους, και να αναρτήσετε μια selfie τους στην επίσημη ιστοσελίδα Windows στο Facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/WindowsGr, διεκδικώντας Windows 10 δώρα.

    Οι «Ήρωες των Windows 10» στην Ερμού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

    Πηγή έμπνευσης των ηρώων αποτελούν τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά των Windows 10, όπως ο νέος browser Microsoft Edge, το Windows Hello, ο προσωπικός και ασφαλής τρόπος για να ξεκλειδώνετε συσκευές με Windows 10 και ο Windows Defender, ο οποίος φροντίζει για την προστασία του υπολογιστή σας. Τα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν στους χρήστες μια οικεία και γνώριμη εμπειρία Windows, παρέχοντας τους παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα, προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη περισσότερα και να κάνουν σπουδαία πράγματα.

    Για να δείτε αναλυτικά τα σημεία που μπορείτε συναντήσετε τους Windows 10 super ήρωες και για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Windows 10 διαγωνισμό, επισκεφθείτε το σύνδεσμο apps.facebook.com/heroes-teaser.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles